Ko smo mi?

Mišljenja smo da ne postoji jedan jedini pristup lečenju, već da treba koristiti sve što je medicina postigla kroz istoriju do danas. Svaka metoda ima prednosti i mane, stoga držimo da je budućnost medicine da se iz svake metode preuzme ono što najviše koristi čoveku.

Od kada su prvi put otvorena vrata naše poliklinike u Nišu, u središtu našeg pristupa lečenju je u prvom redu uvek bio čovek u punom smislu te reči, a ne samo njegova bolest i terapija. Ovo je po nama jedini ispravan pristup u kojem su pacijent i lekar ravnopravni partneri na putu ka potpunom ozdravljenju.

Poliklinika Longa vita osnovana je kao rezultat želja i potreba da se pacijentima omogući jedan drugačiji pristup lečenju, pristup koji će biti humaniji i u kojem treba razumeti osobu i njene ukupne poteškoće koje su dovele do nastajanja bolesti.

U našem timu pacijent i lekar su ravnopravni partneri u stvaranju projekta koji omogućava ostvarenje naših želja i put ka ozdravljenju.

Motivisani pre svega ljubavlju prema poslu kojim se bavimo, u našoj poliklinici vas očekuje ugodna, opuštajuća atmosfera i stručno osoblje spremno odgovoriti na mnoga vaša pitanja i dileme.

Naš tim

Doktor opšte medicine, sertifikovani lekar biorezonantne-kvantne medicine i homeopata

Kontakt