O nama

Mišljenja smo da ne postoji jedan jedini pristup lečenju, već da treba koristiti sve što je medicina postigla kroz istoriju do danas. Svaka metoda ima prednosti i mane, stoga držimo da je budućnost medicine da se iz svake metode preuzme ono što najviše koristi čoveku.

Dobrodošli u svet zdravlja

Od kada su prvi put otvorena vrata naše poliklinike u Nišu, u središtu našeg pristupa lečenju je u prvom redu uvek bio čovek u punom smislu te reči, a ne samo njegova bolest i terapija. Ovo je po nama jedini ispravan pristup u kojem su pacijent i lekar ravnopravni partneri na putu ka potpunom ozdravljenju.

Poliklinika Longa vita osnovana je kao rezultat želja i potreba da se pacijentima omogući jedan drugačiji pristup lečenju, pristup koji će biti humaniji i u kojem treba razumeti osobu i njene ukupne poteškoće koje su dovele do nastajanja bolesti.

U našem timu pacijent i lekar su ravnopravni partneri u stvaranju projekta koji omogućava ostvarenje naših želja i put ka ozdravljenju.

Motivisani pre svega ljubavlju prema poslu kojim se bavimo, u našoj poliklinici vas očekuje ugodna, opuštajuća atmosfera i stručno osoblje spremno odgovoriti na mnoga vaša pitanja i dileme.

0% Kvalitet
0 Zaposleni
0 Zadovoljnih osmeha
0 Lokacije
Dr Nataša Savić

Dr Nataša Savić

Specijalista fizikalne medicine sa rehabilitacijom

Dr Nataša Savić, diplomirala je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nišu 2000. godine. Specijalističke studije iz oblasti fizikalne medicine i...

Dr Milena Davinić

Dr Milena Davinić

Doktor opšte medicine

Dr Milena Davinić, lekar opšte prakse, Majstor Reiki prirodne energetske medicine, NLP Master i terapeut biorezonantne metode. Nakon završenog Medicinskog...

Dr sci. med. Miloš Filipović

Dr sci. med. Miloš Filipović

Pulmolog

Specijalista iz oblasti plućnih bolesti sa dugogodišnjim naučnim i stručnim radom u oblasti pulmologije i alergijskih bolesti. Nakon specijalizacije upisao...

Diplome i sertifikati

Pretplatite se na naše novosti

Primajte zdrave vesti i rešenja za vaše probleme od naših stručnjaka!