Marko Simić, rođen u Kragujevcu. 2011. godine završio Medicinski fakultet Univerziteta u Kragujevcu, u Srbiji, nakon čega je samo 4 godine posle, a sada davne 2015. godine, započeo sa prvim koracima i zakoračio u svet estetske i antiaging medicine. Kako bi upotpunio celokupnu priču, 2017. godine je upisao specijalizaciju iz dermatovenerologije u UKC Kragujevac, u kome je i dan danas zaposlen u Centru za dermatovenerologiju.

Od 2015. godine do sada je prošao mnoge domaće i svetske kongrese, edukacije, radionice i predavanja, kako domaćih tako i svetskih predavača, koji su mu preneli svoja znanja i veštine, a koje danas sa zadovoljstvom primenjuje u svojoj praksi.

U svom radu koristi mnogo razičitih materijala, svetskih poznatih brendova, pomoću kojih na što bolji i kvalitetniji način dolazi do željenih rezultata.

Pored nezaobilazne hijaluronske kiseline koju koristi za nadoknadu volumena (celog lica, nosa, brade, temporalne regije, linije brade i usana) i botulinskog toksina za sprečavanje pojava bora, pojačanog znojenja i zaustavljanje neželjene mimike, ogroman fokus stavlja i na očuvanju kvaliteta kože pomoću odgovarajućih skinboostera, stimulatora kolagena, PRP tretmana i laserske terapije.

Svoje klijente tokom konsultacija i rada u ordinaciji upoznaje sa svim vidovima procedura zbog kojih su došli kod njega, kako bi na taj način još bolje shvatili šta je sve to što je njima neophodno da urade kako bi bili zadovoljni i srećni sa rezultatima kada odu od nas.

Kontakt