Dr. Milkica Kostić diplomirala je na Medicinskom fakultetu univerziteta u Nisu 1982.god. Specijalizaciju iz opste medicine zavrsila je 1994.god. Zaposlena je u Zavodu Za Hitnu Medicinsku Pomoc od 1985.god. gde je 2004. do 2008.god. bila pomocnik direktora za medicinska pitanja. U svet integrativne medicine ulazi 2011.god. gde se upoznaje sa mocnim svetom kvanta i 2014/2015.god. u Beogradu pri Srpskom Lekarskom Drustvu zavrsava edukaciju iz Bioinformacione-kvantne medicine sa osvrtom na homeopatiju i akupunkturu.

Opredeljuje se za rad na aparatu e-Lybra. Pomocu njega omogucena je jedinstvena komunikacija biorezonantnog sistema i klijenta(Bio-feedback sistem povratne sprege). To je jedinstvena tehnologija koja funkcionise na ovom nivou svesnosti, kompleksan sistem istovremenog pronalazenja uzroka disbalansa i njegovog otklanjanja na bezbedan i prijatan nacin. Dodatnu obuku na aparatu e-Lybra ucila je pod mentorstvom Dr. Radojke Prelević, vlasnice ordinacije “Quantum One“ u Beogradu i „Centra zdravlja” u Velikoj Britaniji, clanice Britanskog Kraljevskog Udruzenja Lekara, Britanskog Udruzenja Energoterapeuta, Srpske Lekarske Komore itd. Radi na aparatu e-Lybra od 2015.god. samostalno, i danas… i poseduje jedan od tri aparata e-Lybra dostupnih na teritoriji Srbije.

Veruje da je kvantna i klasicna medicina cudesan spoj koji sagledava coveka kompletno, vidi nivoe na kojima problem nastaje i omogucava balans i isceljenje.

Kontakt