Strukovni nutricionista – dijetetičar

Diplomirala je na Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Beogradu, smer strukovni nutricionista – dijetetičar.

Svoje interesovanje za značaj ishrane pokazuje još kao gimnazijalka kada je na ličnom primeru, regulisanjem ishrane, izlečila alergije (hronični alergijski rinitis) zbog kojih je patila još od detinjstva. U to vreme upoznala se i sa Bicom pregledima i tretmanima koji su joj dali odgovore na mnoga njena pitanja u vezi razlike izmedju intolerancija na hranu i alergija, simbioze odredjenih patogenih mikroorganizama sa teškim metalima, odakle nam teški metali u organizmu, kako utiču na naše zdravlje i kako ih se osloboditi, kako štetna zračenja utiču na naš nervni sistem i mnoga druga.

Empatična i elokventna po svojoj prirodi uživa u radu sa ljudima i decom. Na jednostavan i prirodan način komunicira sa ljudima i svojim znanjem pomaže im u regulisanju mnogih zdravstvenih problema koje uzrokuje neadekvatna ishrana.

Posebno interesovanje predstavlja joj detoksikacija organizma, njeno pravilno sprovodjenje putem biorezonantnih terapija, suplemenata i dodataka ishrani. Ovo je veoma aktuelna tema današnjice ali i jako važna jer neadekvatnom detoksikacijom možemo sebi naneti više štete nego koristi. Zbog toga u svom radu primenjuje individualan pristup svakom klijentu ponaosob.

Kao mlada osoba zna koliko se tinejdžeri i adolescenti danas loše hrane, u kojoj meri koriste razne napitke prepune šećera, veštačkih aroma i boja te joj je poseban izazov da promoviše svest o zdravoj hrani i navikama kod mladih ljudi i dece. Smatra da ono što unosimo u organizam izuzetno utiče na kvalitet života, i da je uvek pravo vreme da se okrenemo zdravoj i pravilnoj ishrani

Kontakt