Usluge Poliklinike Longa Vita

Kvantna medicina

Kvantna medicina je najmodernija grana medicine koja se ubrzano razvija spajajući znanja i teoriju tradicionalne medicine sa savremenim aparatima zasnovanim na kvantnoj fizici. 

Dermatologija

Dermatologija se, bavi kožnim oboljenjima koji su uzrokovani različitim vrstama bakterija, virusa i ostalim mikroorganizmima. Relativno lako se leče antibioticima, kremama ili manjim hirurškim zahvatima.

Pedijatrija

Ordinacija pruža usluge: pedijatrijskog pregleda – od uzrasta novorođenčeta do adolescencije, konsultativnog pregleda, praćenje rasta i razvoja deteta-kroz savetovalište i sistematske preglede, kućne posete, inhalacije, im i iv injekcije

Lečenje alergije

Kod nas u poliklinici Longa vita radimo bronhodilatatorno testiranje, spirometriju spirometrom najnovije generacije, alergotest, kožne probe.

Homeopatija

Homeopatija je pre svega individualan i detaljan pristup svakom pojedincu i cilj je pronalaženje uzroka problema i nastanka određenih bolesti ili manifestacija, a zatim primena homeopatskih prirodnih lekova koji deluju na sam uzrok u cilju potpunog izlečenja.

Akupunktura

Akupunktura je deo Tradicionalne Kineske Medicine stare preko 3500 godina i podrazumeva ubadanje specijalnih iglica u akupunkturne tačke na licu i telu u cilju prevencije i lečenja bolesti.

Opšta medicina

Opšta medicina ima zadatak da objedini sve terapijske metode i mogućnosti, kako bi vam na najbezbedniji način pomogla.

Pulmologija

Pulmologija se bavi proučavanjem, dijagnostikom i lečenjem oboljenja pluća i disajnih puteva. Preglede obavljaju specijaliste interne medicine sa ubspecijalizacijom iz pulmologije – pulmolozi.

Estetska dermatologija

Estetska dermatologija obuhvata minimalno hirurške metode i nehirurške zahvate kako bi se korigovale nepravilnosti na telu i licu kod žena i muškaraca. Primenom najsavremenije tehnologije i tehnike, podmladjivanje lica i tela sprovode lekari specijalisti, edukovani za ovu oblast.

Nutricionizam

Pomoću testa intolerancije na hranu dostupnom u našem centru, koji se radi na preko 200 namirnica, dobićemo tačne informacije o tome koja vrsta hrane je odgovorna za eventualno usporavanje rada Vašeg metabolizma, gomilanja kilograma, ali i lošeg raspoloženja i nadimanja.

Kontakt