Dermatologija

Opšta dermatologija

Opšta dermatologija se, generalno gledano, bavi kožnim oboljenjima koji su uzrokovani različitim vrstama bakterija, virusa i ostalim mikroorganizmima. Relativno lako se leče antibioticima, kremama ili manjim hirurškim zahvatima.

Dečija dermatologija

Dečija koža je znatno osetljivija od kože odraslih, zato je deci i posvećena posebna grana dermatologije – dečija dermatologija. Ova disciplina je posvećena prevenciji i lečenju bolesti kod mališana.

Pregled specijaliste

Kao i kod svakog organa i na koži se dešavaju različite promene koje je neophodno pratiti i s vremena na vreme pregledati. Te promene nekad mogu biti sasvim bezazlene i normalne, no ponekad nam naše telo upravo kroz kožu govori da nešto nije u redu sa nekim drugim organom. 

Krioterapija tečnim azotom - kriohirurgija

Kriohirurgija podrazumeva kontrolisano smrzavanje tkiva, radi destrukcije pojedinih lezija na koži. Supstanca koja proizvodi nisku temperaturu naziva se kriogen.

Tretman radiofrekventnim nožem – elektrohirurgija

Radiotalasna hirurgija je izuzetno precizna operativna tehnika, kojom je moguće odstraniti sve dobroćudne promene sa kože. Prednosti ove metode su što zahteva manje vremena od klasične hirurgije, uz minimalnu trauma tkiva

Botox terapija protiv znojenja

Botox je reč koja je već duže vreme postala sinonim za sve nehirurške antiage tretmane koji koriste injektiranje odredjenih supstanci uspod kože, da bi uklonili ili umanjili vidljivost bora. Zapravo je ovo jedinstvena nehirurška metoda kojom se aplikuje ispod kože odredjena količina supstance tako da parališe tačno odredjeni mišić koji učestvuje u mimici lica.

Botox terapija protiv bora

Preporuka Longa Vita Aesthetica centra je najnoviji uređaj u svojoj generaciji, svetski priznat Med Contour Multipower. Njegova sonda iz Med Visage linije uredjaja predstavlja potpunu revoluciju u nehirurškim face lifting tretmanima. Aparat kombinuje ultrazvuk i radiofrekvenciju radi optimalnih rezultata. 

Hijaluron fileri

Još jedan hit u svetu kada govorimo o antiage tretmanima su biorazgradivi hijaluron fileri. Sadrže hijaluronsku kiselinu koja je sastavni deo naše kože i efikasno popunjavaju bore, podmladjuju nas, ulepšavaju i koriguju nepravilnosti na licu.

Uvećanje i korekcija usana

Statistike kažu da su usne i osmeh u samom vrhu liste stvari koje prvo primetimo na osobi. Lepe i jedre usne svojom senzualnošću prosto mame na poljubce, zato dame žele da ih imaju a jači pol da ih gleda.

Hemijski piling

Hemijski pilinzi su posebni medicinski tretmani kojima se specijalnim tečnostima – kiselinama, uklanja oštećeni sloj kože lica, vrata, dekoltea, ruku, leđa. U zavisnosti od dubine oštećenja kože, mogu se primeniti površinski, srednje duboki i duboki hemijski pilinzi. Cilj tretmana je ukljanjanje svih nesavršenosti poput promena u pigmentaciji, fleka, proširenih pora, ožiljaka od akni i stvaranje nove, mlade i blistave ujednačene kože.

Mezoterapija

Mezoterapija je nehirurška tehnika apliciranja različitih mezo koktela u središnji sloj kože-derm. Kokteli sadrže kombinaciju vitamina, minerala, aminokiselina, lipolitika, venotonika, preparata biljnog porekla i hijalurona. Cilj mezoterapije je da stimuliše prirodnu ćelijsku aktivnost i tako podigne tonus kože, ishrani tkivo i popuni bore.

Epilacija

Ukoliko imate problem sa neželjenom ili povećanom maljavošću, problem uraslih dlačica ili česte upalne procese u folikulu dlake, a niste sigurni kako i gde na najbezbedniji način da rešite problem, mi vam nudi rešenje! Obezbedili smo 2 najbolja lasera za epilaciju: DIODNI i IPL AFT-SHR. Ova dva lasera zajedno deluju na svim tipovima kože, svakoj boji tena i dlake i svakoj jačini dlake.

PRP - "Vampirski tretman"

PRP (eng. Platelet Rich Plazma – Plazma bogata trombocitima) je najbolja svetski priznata prirodna metoda podmladjivanja lica i tela. To je tretman biostimulacije Vašom krvnom plazmom i spada u domen regenerativne medicine jer se stimulišu ćelije na najbolji mogući način da prirodno regenerišu Vaše lice i telo.

PRP - tretman kose

Poliklinika Longa Vita Aesthetica koristi najbolje svetske mezokoktele francuske labaratorije „REVITACARE“ i italijanske „PROMOITALIA“.

Ovi kokteli imaju optimalne doze vitamina, minerala, oligoelemenata, aminokiselina, minoxidila i deluju na koren dlake, hrane je iznutra, sprečavaju opadanje i pospešuju rast nove kose.

Kontakt