Kvantna medicina u Nišu – od pionira do lidera u regionu

Kada smo pre tri godine osnovali tadašnji Bicom centar imali smo jasnu viziju, nameru i želju da u Nišu formiramo prvi dijagnostički i terapeutski biorezonantni centar, a po ugledu na one kakve smo viđali u zapadnoj Evropi. Početni ciljevi vrlo su brzo ostvareni, pa je u skladu s tim i vizija morala biti nadograđena – kaže Mr Aleksandra Petković, osnivač prvog centra za kvantnu medicinu i dijagnostiku, a danas vlasnica Poliklinike Longa Vita, vodeće biorezonantne poliklinike u regionu, i jedne od vodećih u Srbiji.

„Zbog toga i danas ne prestajemo sa novim ulaganjima,  kako u stalnu edukaciju i usavršavanje naših lekara, tako i u najsavremenije aparate i opremu.“ 

Kako kvantna medicina deluje i leči, pojasnili smo u jednom od prethodnih tekstova.

Kada uvodite nove metode u bilo koju oblast, posebno u medicinu, ljudi umeju da budu sumnjičavi. Da li je u vašem slučaju bilo sumnji kod pacijenata?

Ne, zaista na takve slučajeve nismo nailazili, a razlog tome verovatno leži u drugačijem pristupu kojeg negujemo od samog početka. Kada smo formirali Polikliniku, okupljen je tim iskusnih lekara i uslov je bio stvoriti okruženje po meri čoveka, ustanovu u kakvoj bismo i mi voleli da radimo i da se lečimo. A osnova svega je holistički pristup. Iako bespogovorno verujemo našoj dijagnostici, mi naše pacijente pre svega slušamo, kao ljude. Želimo da čujemo kompletnu sliku. Kvantna dijagnostika nepogrešivo će nam otkriti šta kaže telo našeg pacijenta, počev od najmanjih čestica od kojih je sazdano, još i pre promena na ćelijskom nivou, ali paralelno sa time – mi želimo da čujemo čoveka. Da uporedo sa govorom njegovog tela dobijemo i ljudsku, izgovorenu reč. Samo na taj način dijagnostika može biti potpuna, a terapija prava.

Prošle godine, pravo sa 58. Međunarodnog Bicom kongresa održanog u nemačkom gradu Fulda, u Niš je stigao najnoviji aparat Bicom Optima.

Oblast biorezonantne dijagnostike i terapije trenutno predstavlja možda nadinamičniju oblast medicine u svetu, u kojoj samo u periodu od jedne godine dolazi do značajnih rezultata i postavljanja novih standarda. Ukoliko želimo da zadržimo poziciju broj 1 u regionu u oblasti kvantne medicine, na koju smo ponosni i mislimo da je važna za građane Niša i juga Srbije na nama je obaveza da se usavršavamo i ulažemo u našu opremljenost, baš kao što je na ljudima obaveza da brinu o svom zdravlju i da u njega ulažu, kaže Dr Tamara Pejić, koja je zajedno sa Mr Aleksandrom Petković učestvovala na kongresu u Fuldi.

Ulaganje u ljude

Poliklinika Longa Vita ulaže u stalnu edukaciju svojih lekara, koliko i u opremljenost. Kvantnom dijagnostikom i medicinom u našoj poliklinici trenutno se bave:

Prim dr sci med Draginja Manić, diplomirala je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nišu 1987. godine. Specijalizaciju iz urgentne medicine završila je 1998. Autor je ili koautor preko 30 stručnih radova iz oblasti urgentne medicine, interne medicine, kardiologije, traumatologije, toksikologije i reanimatologije. Poslednjih godina je na zvaničnoj, intenzivnoj edukaciji iz bioinformacione – kvantne medicine koja se organizije u Međunarodnom udruženju Accademia Integrativa Quanttes u Srpskom lekarskom društvu  u Beogradu, kao i u Srpskom udruženju za integrativnu medicinu.

Dr Tamara Pejić,  diplomirala je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nišu 2004. godine. Od 2005 do 2013. godine, živela je i radila u Kairu. U Niš se vraća 2013. godine. Završila je trogodišnje studije klasične homeopatije u obrazovnom centru “Simillimum” iz Beograda. Istovremeno posvećuje se i kvantnoj medicini svesna prednosti koje, pored klasične, pruža i alternativna medicina. 2018. godine učestvovala je u radu Međunarodnog Bicom kongresa u nemačkom gradu Fulda.

Dr Milena Davinić, diplomirala je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nišu. U Zavodu za hitnu medicinsku pomoć trenutno se osposobljava za zbrinjavanje urgentnih stanja dece i odraslih. Majstor je Reiki prirodne energetske medicine, NLP master i terapeut biorezonantne metode.

Dr Milkica Kostić, diplomirala je na Medicinskom fakultetu univerziteta u Nišu 1982. Godine. Specijalizaciju iz opšte medicine završila je 1994. Zaposlena je u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć. Integrativnom medicinom bavi se od 2011. Pri Srpskom lekarskom društvu u Beogradu, završila je edukaciju iz bioinformacione-kvantne medicine sa osvrtom na homeopatiju i akupunkturu. Radi na aparatu e-Lybra, kojeg karakteriše jedinstvena komunikacija biorezonantnog sistema i klijenta.

I najduži put počinje prvim korakom

O našem dosadašnjem radu govore naši rezultati i naši zadovoljni pacijenti. Oni koji su zajedno sa nama stigli do cilja, na našem partnerskom putu do izlečenja. Budite jedan od njih. Spojem najboljeg iz metoda savremene medicine i najboljeg iz tradicionalnih znanja doći ćemo i do ciljeva koji su vam se do juče činili nedostižnim, komplikovanim i teškim. Pozovite nas još danas na 0691122358  ili 018307251 i zakažite pregled!

Sviđa vam se ovaj tekst?

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest

Ostavite komentar

Kontakt