Vaš problem je osećaj nelagodnosti i unutrašnji nemir?

Svaki čovjek povremeno oseća strah i teskobu (anksioznost). Strah je emocionalni i telesni odgovor ponašanjem na neposredno prepoznatljivu opasnost iz okoline (npr. provalnik, nepažljiv vozač). Anksioznost je uznemirujuće, neugodno emocionalno stanje nervoze i nelagode; njeni su uzroci manje jasni. Anksioznost je manje povezana s tačnim vremenom nastanka opasnosti; može se pojaviti u očekivanju opasnosti ili trajati nakon što je opasnost prošla ili se pojaviti bez jasne opasnosti. Anksioznost je često praćena telesnim promenama i ponašanjima koja nalikuju onim izazvanim strahom.

Simptomi anksioznosti (teskobe) mogu biti vrlo neugodni i zastrašujući sami po sebi. Njihov broj i njihova ozbiljnost variraju od osobe do osobe. Neki od najčešćih simptoma anksioznosti su suvoća usta, čvor u grlu, napetost i bolovi u mišićima, crvenilo, ubrzano kucanje srca, nepravilan ritam srca, teškoće pri disanju koje nisu uzrokovane fizičkim naporom, znojenje, osećaj hladnoće i drhtanje, problemi s koncentracijom ili spavanjem. Stoga, nije nimalo čudno da anksiozne osobe često zaključuju kako nešto nije u redu s njihovim telom.

Moramo uzeti u obzir da živimo u dobu strašno brzih socijalnih, tehnoloških i ekoloških promena kao i rezultirajućih promena u našoj životnoj okolini. Sve ovo rezultira nedostatkom temeljnog osećaja sigurnosti kod modernog čoveka. Promena životnih navika može biti efikasan način redukovanja negativnih simptoma stresa i anksioznosti. 

Oslobađanje od stresa

Bicom biorezonantni aparat sadrži izuzetno delotvorne programe za oslobadjanje od stresa, napetosti i nervoze. On koristi naše lične biofrekvencije u kojima su zapisane, između ostalog, i informacije o našem ličnom doživljaju stresa. To znači da se terapija prilagođava svakom pacijentu individualno, što je jako važno jer svi ljudi ne reaguju isto na stresne situacije niti ih doživljavaju na isti način.

Šta podrazumeva BICOM pregled

Bicom dijagnostika odnosno Bicom pregled, nema nikakvog štetnog delovanja na čoveka, niti tokom lečenja izaziva bilo kakve nus pojave. Njom se mogu testirati i lečiti osobe u svim životnim dobima, i bebe, mala deca kao i adolescenti.

Bahove kapi

Bahove kapi nam pomažu da se vratimo u stanje balansa, negujemo pozitivne osobine i prevaziđemo prepreke za samoostvarenjem i harmonijom sa sveukupnim okruženjem. Preparati su potpuno bezbedni , mogu ih koristiti deca i životinje i mogu se kombinovati sa svim ostalim terapijama koji sprovodite.

Homeopatija

Homeopatija je pre svega individualan i detaljan pristup svakom pojedincu i cilj je pronalaženje uzroka problema i nastanka određenih bolesti ili manifestacija, a zatim primena homeopatskih prirodnih lekova koji deluju na sam uzrok u cilju potpunog izlečenja.

Akupunktura

Akupunktura je deo Tradicionalne Kineske Medicine stare preko 3500 godina i podrazumeva ubadanje specijalnih iglica u akupunkturne tačke na licu i telu u cilju prevencije i lečenja bolesti.

Kontakt