Vaš problem su glavobolja i migrene?

Glavobolja se manifestuje bolom u predelu glave, lica i vrata. Glavobolja nastaje kao posledica najrazličitijih stanja, od bezazlenih do onih opasnih po život. Bol se javlja usled tenzionih, klaster, migrenoznih glavobolja. Česte glavobolje mogu narušiti kvalitet života.

Uzroci glavobolja su mnogobrojni. Prema njima je napravljena klasifikacija u 14 klasa na primarne i sekundarne glavobolje. Primarne: vaskularna (migrena), glavobolja nastala usled ukočenosti mišića (tenzijska), klaster glavobolja i ostale primarne glavobolje. Sekundarne ili simptomatske glavobolje su povezane sa povredom glave ili vrata, vaskularnim poremećajima glave i vrata, nevaskularnim intrakranijalnim promenama, infekcijama, uzimanjem supstanci ili prekidanjem njihovog uzimanja, psihijatrijskim poremećajima, poremećajima strukture lica, glave i vrata, neuralgije i ostale.

Glavobolje

Bicom biorezonantna metoda se može istaći kao jedna od poželjnih i skoro pa neophodnih terapijskih pristupa u obezboljavanju. Mnogobrojni pacijenti mogu potvrditi da sa početkom Bicom terapija ne samo da dolazi do obezboljavanja, već do poboljšanja sna, rapoloženja, nivoa energije, koncentracije tokom dana i ukupnog kvaliteta života.

Šta podrazumeva BICOM pregled

Bicom dijagnostika odnosno Bicom pregled, nema nikakvog štetnog delovanja na čoveka, niti tokom lečenja izaziva bilo kakve nus pojave. Njom se mogu testirati i lečiti osobe u svim životnim dobima, i bebe, mala deca kao i adolescenti.

Bahove kapi

Bahove kapi nam pomažu da se vratimo u stanje balansa, negujemo pozitivne osobine i prevaziđemo prepreke za samoostvarenjem i harmonijom sa sveukupnim okruženjem. Preparati su potpuno bezbedni , mogu ih koristiti deca i životinje i mogu se kombinovati sa svim ostalim terapijama koji sprovodite.

Homeopatija

Homeopatija je pre svega individualan i detaljan pristup svakom pojedincu i cilj je pronalaženje uzroka problema i nastanka određenih bolesti ili manifestacija, a zatim primena homeopatskih prirodnih lekova koji deluju na sam uzrok u cilju potpunog izlečenja.

Kontakt