Vaš problem su kondilomi?

Izrasline na koži genitalne regije ili analne regije, glatke ili neravne, pločaste ili šiljate, koje spadaju u najčešće polno prenosive infekcije. Izazivaju ih Humani papiloma virusi (HPV). Prenose se uglavnom seksualnim putem, ali je moguće prenošenje i direktnim kontaktom sa zaraženom kožom i sluzokožom. Postoji mogućnost da je osoba zaražena virusom, a da se kondilomi nikada ne pojave. Obzirom na ovu činjenicu, treba imati na umu da je prenos infekcije moguć i bez primetnih promena kod partnera. Jedino lekar sa sigurnošću može potvrditi dijagnozu, pa se sa svakom pojavom sumnjivih promena savetuje pregled specijaliste dermatovenerologije.

Tretman radiofrekventnim nožem – elektrohirurgija

Radiotalasna hirurgija je izuzetno precizna operativna tehnika, kojom je moguće odstraniti sve dobroćudne promene sa kože. Prednosti ove metode su što zahteva manje vremena od klasične hirurgije, uz minimalnu trauma tkiva

Krioterapija tečnim azotom - kriohirurgija

Kriohirurgija podrazumeva kontrolisano smrzavanje tkiva, radi destrukcije pojedinih lezija na koži. Supstanca koja proizvodi nisku temperaturu naziva se kriogen.

Kontakt