Vaš problem su kosa ili dlake?

Problemi sa kosom

Lepa, zdrava i gusta kosa je ono što podjednako žele i žene i muškarci. Problem nastaje kada ona počne da se proređuje, kada kvalitet dlake opada i kada se jave problemi poput preteranog mašćenja, isušivanja ali i opadanja koje može biti sezonsko, genetsko ali i stresno.

Kvalitet kose zavisi kako od genetike, tako i od nege i načina života. Nepravilna i nezdrava ishrana, nedovoljna hidratacija, stres i sve njegove posledice, previše tretiranja kose hemijskim sredstvima (farba, lak, gel, blanš…), preterano isušivanje fenom, solarijumom,suncem i sl. Ostavljaju trajne posledice po zdravlje i izgled vlasišta i kose.

U zavsnosti od uzroka problema, pristupamo mu na dva načina: traženjem uzroka – preko Bicom pregleda ili lečenjem posledice preko antiage metoda koje će podstaknuti rast i aktivaciju folikula.

Kosa

Savremena medicina nam nudi nekoliko rešenja za problem sa kosom koji se pre svega odnosi na uklanjanje uzroka problema i pravilno saniranje posledica.

BICOM pregled

Bicom testiranje obuhvata pregled funkcionalnog stanja organizma kojim se mogu otkriti energetske blokade pojedinih organa ili sistema organa. Na osnovu toga dobija se uvid u njihovu funkcionalnost. Važno je znati da test pokazuje i koji je uzrok određenih blokada što nam dalje govori kojim smerom trebamo ići u lečenju.