Šta podrazumeva BICOM Pregled

Home / Kvantna medicina / Biorezonantna dijagnostika / Šta podrazumeva BICOM Pregled
Bicom testiranje obuhvata pregled funkcionalnog stanja organizma kojim se mogu otkriti energetske blokade pojedinih organa ili sistema organa. Važno je znati da test pokazuje i koji je uzrok određenih blokada što nam dalje govori kojim smerom trebamo ići u lečenju. Sledeći korak je otkrivanje opterećenja na imunom sistemu. Ona mogu biti opterećenja teškim metalima, negativnim zračenjima, pesticidima, industrijskom hemijom, patogenim mikroorganizmima, primljenim vakcinama, toksinima ali i opterećenja izazvana stresom. Dalje pristupamo testu intolerancije na hranu i druge alergene što uključuje alergene iz hrane, inhalatorne alergene, životinjsku dlaku, deterdžente i ostala hemijska sredstva i supstance na koje se javljaju alergijske reakcije. Ako postoji neka namirnica koju koristite, a možda nije sastavni deo ovog testa, slobodno je možete doneti da se proveri kako utiče na Vaš organizam.

Dijagnosticko terapijski test setovi – (Combined Test Technique – BICOM CTT)

Set 5 elemenata
Test funkcionalnog stanja organizma bazira se na kineskoj tradicionalnoj medicini i teoriji 5 elemenata – vatra, zemlja, metal, voda i drvo – a svaki od ovih 5 elemenata sadrži po dva meridijana. Meridijani su energetski putevi, kao što arterija prenosi krv, tako meridijan prenosi energiju. Meridijani ne samo što napajaju odgovarajuće organe životnim energijama, već odražavaju svaki patološki poremećaj u tim organima, obezbeđujući na taj način lekaru prikladno i veoma tačno oruđe za dijagnostiku i terapiju.

Set paraziti i opterećenja iz životne sredine

U ovom testu se pregledavaju paraziti i štetna zračenja iz životne sredine. Paraziti su organizmi koji se hrane i razmnožavaju na račun viših organizama. Moguće je ojačati organizam do nivoa na kojem se paraziti više ne osjećaju ugodno i shodno tome ga i napuštaju. BICOM terapijom rešavamo ovaj problem i onemogućujemo parazitima da se mirno nastane na i u nama.
Po shvatanju kvantne medicine naše telo nije samo materijalne prirode. Nikako se ne sme zanemariti njegov energetski deo, koji je prvi izložen negativnim uticajima spoljašnje sredine. Iz tog razloga, izuzetno je važna zaštita i otklanjanje negativnih uticaja koji nam dolaze iz neposredne spoljašnje sredine kao što je npr. elektromagnetno zračenje pri svakodnevnoj upotrebi mobilnog telefona, wifi uređaja, kompjutera, mikrotalasnih pećnica i raznih drugih aparata u kući i na poslu… Ovaj dijagnostički set nam omogućuje da otkrijemo sva štetna zračenja kojima smo opterećeni a koja se kasnije kroz terapije na Bicom aparatu uklanjaju iz našeg organizma.

Set vakcine, teški metali i ostalo

Teški metali, opterećenja iz spoljašnje sredine i vakcine su nažalost deo našeg života i teško ih možemo izbeći . Tegobe su razne i sveukupno slabe organizam i imunitet te nas usporavaju i čine umornima. Ovaj testni set otkriva kojim teškim metalima i vakcinama je opterećen naš organizam a BICOM terapijom dolazimo do rešenja.

KTT Set alergena i Alergo test set po dr Schumacher-u

Oba seta sadrže zajedno preko 150 alergena kako inhalatornih tako i alergena iz hrane, životne okoline i različitih supstanci kojima smo izloženi, a testiranjem jasno dolazimo do rezultata alergo testa čijom daljom analizom pristupamo lečenju. Jedinstveno za Bicom aparat je to što nam omogućuje da identifikujemo CENTRALNI alergen koji za sobom vuče sve ostale alergene, te odmah tretiramo glavni uzrok nastalih problema. Uspešno lečimo sve kategorije alergija kako akutne, tako i hronične, kontakne i pseudoalergije.

Set po dr Rummel-u

Dijagnostičko terapijski set po doktoru Rummelu, sadrži viruse, bakterije i gljivice. Ovim setom detektujemo sva opterećenja izazvana ovim patogenim mikroorganizmima koji ometaju normalno funkcionisanje našeg organizma i slabe naš imunitet.