ŠTA ZNAMO O OMICRON SOJU I POST-COVID TERAPIJA BIOREZONANTNOM METODOM

Omicron soj COVID-19 SZO je nazvala sojem koji izaziva zabrinutost na osnovu dokaza da ima nekoliko mutacija koje mogu uticati na to kako se ponaša. Postoje dosledni dokazi da se Omicron širi znatno brže od Delta varijante u zemljama sa dokumentovanim prenosom u zajednici, sa vremenom udvostručavanja od 2-3 dana. Ukupan rizik vezan za ovaj novi soj ostaje veoma visok.

Kako se razvio soj Omicron?

Kada virus široko cirkuliše i izaziva brojne infekcije, povećava se verovatnoća da virus mutira. Što više mogućnosti za širenje virusa ima, to je više mogućnosti da se podvrgne promenama. Nove varijante kao što je Omicron su podsetnik da je pandemija COVID-19 daleko od kraja.

Gde je prisutan soj Omicrona?

Omicron je sada otkriven u većini zemalja, nakon što je prvi put otkriven u Južnoj Africi u novembru 2021.

Da li je soj Omicrona zarazniji?

Da, Omicron soj je zarazniji od prethodnih varijanti. Međutim, ili vakcinacija ili preduzimanje mera predostrožnosti kao što su izbegavanje prepunih mesta, držanje distance od drugih i nošenje maske su od ključne važnosti za sprečavanje širenja COVID-19, a znamo da su ove akcije bile efikasne protiv drugih sojeva.

Kako mogu da zaštitim sebe i svoju porodicu od Omicron soja?

Najvažnija stvar koju možete da uradite je da smanjite rizik od izlaganja virusu. Da biste zaštitili sebe i svoje voljene, obavezno:

  • Nosite masku koja vam pokriva nos i usta.
  • Uverite se da su vam ruke čiste kada stavljate i skidate masku.
  • Držite fizičku udaljenost od najmanje 1 metar od drugih.
  • Izbegavajte loše provetrene ili pretrpane prostore.
  • Otvorite prozore da biste poboljšali ventilaciju u zatvorenom prostoru.
  • Redovno perite ruke.
  • Vakcina (kao svojevoljni izbor)

Omicron je zarazniji i brže se širi, ali na svu sreću postoje indicije da ostaje u grlu i nosu, manje napada pluća, on se menja, menja i neke svoje osobine što se tiče organa koje napada. Dobro je da se sklanja od pluća, što je bio glavni problem sa delta sojem. 

POST-COVID TERAPIJA BIOREZONANTNOM METODOM

Sve veći broj naših pacijenata dolazi sa potrebom za post-kovid lečenjem.
Najizraženije posledice kovida su umor, otežano disanje, zaboravnost, poremećeni receptori čula (hrana ima drugačiji ukus/miris), bolovi u grudima, zglobovima…

Biorezonantna metoda je dala izuzetne rezultate kada je u pitanju vraćanje kvaliteta života ugrožen nakon kovida.

BICOM biorezonantnom metodom moguće je otkriti stvarne, ali i često prikrivene uzroke/posledice bolesti.

Nakon uzete detaljne anamneze i urađenog testiranja na Bicom aparatu, lekar – terapeut pravi terapijsku šemu za svakog pacijenta ponaosob. Broj terapija je individualan i zavisi od opšteg stanja organizma, tegoba koje tretiramo i saradnje sa pacijentom. Terapija se doživljava kao prijatna i potpuno je bezbolna. Cilj terapije je da se umanje svi uticaji koji izazivaju bolest i tako ponovo aktiviraju sopstvene odbrambene snage.

Prve terapije podrazumevaju eliminisanje energetskih blokada a u narednim se deluje na aktiviranje rada organa za izlučivanje koji, uz pomoć programa za detoksikaciju, počinju da izbacuju nagomilane toksine iz tela. Iz tog razloga, neophodno je da pacijent svakodnevno unosi minimum dva litra slabomineralne vode, kako bi se toksini uspešno izbacili iz organizma.

Kako izgleda terapija?

Terapije traju 30-60 min.Bezbolne su i komforne. Rade se u intervalu 7 – 14 dana. Neki terapijski programi mogu da se rade svakog dana. Pacijent sedi ili leži, može da čita, sluša muziku ili da se opušta u smirujućem ambijentu. Leđima je, preko svoje odeće,  prislonjen na elektrodu putem koje prima terapiju, a lekar-terapeut postavlja na telo pacijenta elektrode preko kojih aparat uzima informacije.

Nakon terapije možete osećati umor, pospanost, vrućinu ili hladnoću. To su pozitivni odgovori organizma na terapiju i nestaće brzo.

Bicom dijagnostika i terapija, nema nikakvog štetnog delovanja na čoveka, niti tokom lečenja izaziva bilo kakve nus pojave. Njom se mogu tretirati i bebe, mala deca kao i adolescenti.

Dajte šansu sebi da Vaš proces oporavka bude lakši i brži.
U borbi protiv ove pošasti smo svi zajedno i osećamo privilegiju što mi možemo, zapravo i pomoći!

Nalazimo se u mirnom delu centra. Možete nas lako naći.

Učitelj Tasina 9a, Niš, Srbija

069 1122358 | 018 307 251

Sviđa vam se ovaj tekst?

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest

Ostavite komentar

Kontakt