Nutricionističko savetovanje i test intolerancije na hranu: Pravilnom ishranom do zdravlja i lepote

Izbor odgovarajuće dijete i načina ishrane u današnje vreme, u kojem smo zatrpani raznim informacijama, često deluje kao nimalo lak posao. Čitanje saveta i iskustava drugih, može trajati unedogled. Ako vam se i učini da ste pronašli idealnu dijetu za vas, nema garancije da će takav univerzalni plan ishrane biti podjednako delotvoran i u vašem slučaju.

Pa kako onda pronaći pravi način, idealnu dijetu, idealni plan ishrane za sebe, bez nuspojava i posledica po zdravlje, i da li je to uopšte moguće?

Svakako da je moguće, i mnogo je jednostavnije nego što ste možda pomislili.

Poliklinika Longa Vita i njen Longa Vita Aesthetica centar nude Vam zaokruženi program koji obuhvata laboratorijsku analizu, test intolerancije na hranunutricionističko savetovanje i pravljenje individualnog plana ishrane za svakog pacijenta ponaosob.

Uz neophodnu “krvnu sliku”, svakome ko se odluči za ovaj program dostupno je i, u ovom delu Srbije jedinstveno, “Bicom” testiranje intolerancije na hranu koje se radi na preko dvesta namirnica. Na osnovu ovog sveobuhvatnog testiranja dobijaju se precizne informacije o tome koja je vrsta hrane odgovorna za eventualno usporavanje metabolizma, gomilanje kilograma, ali i loše raspoloženje i neprijatni osećaj nadimanja. Ovaj test intolerancije na hranu najsavremeniji je način dijagnostike bez uzimanja krvi i čekanja na rezultate, što ga čini pogodnim kako za odrasle i tako i za decu.

Nakon dijagnostičkog dela sledi nutricionističko savetovanje sa iskusnim stručnjacima u ovoj oblasti, gde se na osnovu dobijenih rezultata ali i u razgovoru sa pacijentom, dolazi do odgovarajućeg i najefektnijeg individualnog plana ishrane.

 Primena rezultata iz testa intolerancije na hranu, isključivanje namirnica koje ne odgovaraju organizmu,  zdrava i odgovarajuća ishrana koja ubrzava metabolizam, daju vidljive rezultate već nakon mesec dana, uz sjajan unutrašnji osećaj balansa i zadovoljstva.

Osnova celog procesa jeste pomoć organizmu da se oslobodi viška kilograma na prirodan način, bez povratnog „jo-jo“ efekta i nuspojava koje se mogu javiti kod restriktivnih dijeta ili prilikom korišćenja „sumnjivih“ preparata.

Zbog toga Vam Longa Vita nudi svoj program prirodnog i zdravog mršavljenja zasnovan na modernoj dijagnostici, savremenim znanjima i iskustvu. Dostupna Vam je celokupna usluga, koja se sastoji od laboratorijske analize krvi, testa intolerancije na preko 200 namirnica, nutricionističkog savetovanja i izrade individualnog plana ishrane, po izuzetno povoljnoj ceni. Moguće je i analizu krvi uraditi u nekoj od državnih zdravstvenih ustanova, o trošku zdravstvenog osiguranja, a potom uz umanjenu cenu nastaviti sa dijagnostikom u našoj poliklinici.

Iskustva dosadašnjih pacijenata koji su svoju „životnu transformaciju“ započeli testom intolerancije na hranu su naša najbolja preporuka. O svojim iskustvima u borbi sa viškom kilograma , i uspehom koji je započeo upravo testom intolerancije na hranu, govorile su javno i mnoge naše poznate ličnosti poput kompozitorke Leontine Vukomanović, dizajnera Zvonka Markovića, pevačice Nede Ukraden.

Ipak, ono što mi želimo jeste da nam Vašu priču ispričate vi, a onda da priču o našem zajedničkom uspehu na Vašem putu kad dobrom izgledu i zdravlju, sa zadovljstvom podelite sa drugima.

Sviđa vam se ovaj tekst?

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest

Ostavite komentar

Kontakt