Ako spadate u onu grupu ljudi koju određene alergije i njihove manifestacije muče neko vreme znate da su one jako uporne, poput onih sezonskih ili dosadne kao one na kućnu prašinu na koju reagujete stalno… Mnogi od vas su prestali da tragaju za rešenjem i prihvatili stanje onakvo kakvo jeste umorni od bezuspešnih terapija koje nisu davale posebnih pomaka.  Najčešći razlog neuspešnog lečenja je pogrešna dijagnoza i nedovoljno dugo lečenje odnosno prekid terapije na svoju ruku.

Poliklinika Longa Vita u svojoj ponudi ima vise načina kojima može uspešno dijagnostilkovati i terapiski tretirati sve vrste alergija i njihovih manifestacija.

Pregled kod imunologa, alergologa i pulmologa, uz  bronhodilatatorno testiranje, spirometriju spirometrom najnovije generacije, alergotest, kožne probe i sve dodatne imunološke analize iz krvi.

Pregled (kompletna dijagnostika) i terapije na Bicom i Bicom Optima kvantnom aparatu koji može precizno dijagnostifikovati i terapijski tretirati od uzročnika (alergena) do manifestacija   (promena na koži, organima i svih tegoba nastalih od alergijskih reakcija).

Homeopatija svojim holističkim pristupom takođe može značajno pomoći kako u dijagnostici tako i u terapiji. Remedijama i kapima koji se određuju za svakog ponaosob možemo tretirati sam uzrok ali i posledice (ublažiti sve manifestacije određene alergije) I ojačati svakog ponaosob konstitucionim lekom koji će dovesti naše telo, um i duh u savršen balans.

Akupunktura kao proverena tradicionalna metoda može takođe uspešno tretirati alergije i njene posledice. Svakom klijentu se prilazi sa posebnom pažnjom i posvešćenošću i deluje na više nivoa da bi se uspostavio balans i prava ravnoteža celog organizma.

 

Svaka od ovih metoda može biti dovoljna sama za sebe ali i komplementarna sa svim ostalim metodama. Naš stav je da treba kombinovati najbolje iz savremene medicine kao i proverene tradicionalne metode u cilju što preciznijih dijagnostika i što uspešnije terapije. Odličan stručan tim, najbolja dijagnostika i posvećenost svakom ponaosob daje sasvim dovoljan razlog da dođete kod nas i unapredite svoje zdravlje na najbolji mogući način!

Kontakt