Testiranje BICOM aparatom se preporučuje praktično svima, jer obuhvata kategorije opterećenja koje se u konvencionalnoj medicini još uvek ne uzimaju u obzir, a praksa je pokazala da se često u tim opterećenjima nalazi uzrok mnogim tegobama.

Testiranje BICOM aparatom se posebno preporučuje ako:

– imate alergije, ekcem, neurodermatitis,..

– bolujete od hronične bolesti (automune bolesti, štitna žlezda, artritis, hronični bronhitis, astma, nefritis, dijabetes,   iritabilni kolon, Kronova bolest, Celijakija,..)

– patite od hroničnog umora (glavobolje, nesanica, depresija, panični napadi)

– imate slab imunitet (uporne infekcije)

Bicom dijagnostika, nema nikakvog štetnog delovanja na čoveka, niti tokom lečenja izaziva bilo kakve nus pojave. Njom se mogu testirati i lečiti bebe, mala deca kao i adolescenti.

Samo testiranje je krajnje komforno, bezbolno i bez ikakvog štetnog zračenja. Testiranje traje 60 minuta nakon čega odmah dobijate rezultate testiranja kao i sve neophodne informacije o Vašem zdravstvenom stanju.
Nakon dobijanja rezultata testiranja možete se odlučiti za lečenje BICOM biorezonantnom terapijom u našoj poliklinici.
Na rezultate testa ne utiču alopatski lekovi (antihistaminici, antibiotici i td.), homeopatski lekovi i ostali preparati ukoliko ih pacijent koristi.

BICOM biorezonantna metoda je poseban testni i terapijski postupak koji se zasniva na najnovijim dostignućima biofizike, odnosno kvantne medicine.
Testiranjem BICOM aparatom možemo dobiti uvid u psiho-fizičko stanje pacijenta, postojeća opterećenja, otkriti uzroke neželjenim promenama u organizmu i prisustvo patogenih mikroorganizama. Možemo da utvrdimo i predispoziciju neke bolesti kao i mogućnost promene na organima mnogo pre ozbiljnih oboljenja na funkcionalnom nivou.

Kontakt