Bicom biorezonantnom metodom moguće je otkriti stvarne ali često prikrivene uzroke bolesti

Nakon uzete detaljne anamneze i urađenog testiranja na Bicom aparatu, lekar – terapeut pravi terapijsku šemu za svakog pacijenta ponaosob. Broj terapija je individualan i zavisi od opšteg stanja organizma, tegoba koje tretiramo i saradnje sa pacijentom. Terapija se doživljava kao prijatna i potpuno je bezbolna. Cilj terapije je da se umanje svi uticaji koji izazivaju bolest i tako ponovo aktiviraju sopstvene odbrambene snage.
Prve terapije podrazumevaju eliminisanje energetskih blokada a u narednim se deluje na aktiviranje rada organa za izlučivanje koji, uz pomoć programa za detoksikaciju, počinju da izbacuju nagomilane toksine iz tela. Iz tog razloga, neophodno je da pacijent svakodnevno unosi minimum dva litra slabomineralne vode, kako bi se toksini uspešno izbacili iz organizma.
Najmanje šest sati pre i nakon terapije izbegavajte da pijete alkohol jer blokira dejstvo terapije.

Kako izgleda terapija?

Terapije traju 30-60 min.Bezbolne su i komforne. Rade se u intervalu 7 – 14 dana. Neki terapijski programi mogu da se rade svakog dana. Pacijent sedi ili leži, može da čita, sluša muziku ili da se opušta u smirujućem ambijentu. Leđima je, preko svoje odeće,  prislonjen na elektrodu putem koje prima terapiju, a lekar-terapeut postavlja na telo pacijenta elektrode preko kojih aparat uzima informacije.
Nakon terapije možete osećati umor, pospanost, vrućinu ili hladnoću. To su pozitivni odgovori organizma na terapiju i nestaće brzo.

Kontraindikacije za terapiju

– Prvi trimestar trudnoće

– Pacijenti sa pejsmejkerom

– Pacijenti oboleli od šizofrenije

– Visoka telesna temperatura

Bicom dijagnostika i terapija, nema nikakvog štetnog delovanja na čoveka, niti tokom lečenja izaziva bilo kakve nus pojave. Njom se mogu tretirati i bebe, mala deca kao i adolescenti.

Kontakt