Vaš problem je vrtoglavica?

Vrtoglavica je čest simptom zbog koga se pacijenti javljaju lekaru. Može se pojaviti u bilo kojoj starosnoj dobi ali postaje učestalija sa starenjem. Učestalost vrtoglavice dostiže 40%, posebno nakon četrdesete godine života. Zanimljivo je da spada medju najčešće simptome kod pacijenata starijih od 75 godina.

Uzroci pojave vrtoglavice mogu biti mnogobrojni. Najbolji rezultati lečenja se postižu kada se dijagnostika obavi na vreme i utvrdi poremećaj koji izaziva vrtoglavicu.

Opšta medicina

Opšta medicina ima zadatak da objedini sve terapijske metode i mogućnosti, kako bi vam na najbezbedniji način pomogla.

Homeopatija

Homeopatija je pre svega individualan i detaljan pristup svakom pojedincu i cilj je pronalaženje uzroka problema i nastanka određenih bolesti ili manifestacija, a zatim primena homeopatskih prirodnih lekova koji deluju na sam uzrok u cilju potpunog izlečenja.

Šta podrazumeva BICOM pregled

Bicom dijagnostika odnosno Bicom pregled, nema nikakvog štetnog delovanja na čoveka, niti tokom lečenja izaziva bilo kakve nus pojave. Njom se mogu testirati i lečiti osobe u svim životnim dobima, i bebe, mala deca kao i adolescenti.

Akupunktura

Akupunktura je deo Tradicionalne Kineske Medicine stare preko 3500 godina i podrazumeva ubadanje specijalnih iglica u akupunkturne tačke na licu i telu u cilju prevencije i lečenja bolesti.

Kontakt