Vaš problem je umor?

Umor se najčešće povezuje sa nedostatkom ili lošim kvalitetom sna. Odraslim osobama neophodno između 7 i 8 sati sna za očuvanje dobrog imuniteta i zdravlja. Ipak, umor ne mora biti uzrokovan lošim spavanjem, posebno ako se radi o hroničnom osećaju premorenosti.

Hroničan umor se od uobičajenog, svakodnevnog premora razlikuje prvenstveno po svojoj dugotrajnosti, ali i širokim spektrom psihičkih i fizičkih simptoma poput poremećaja sna, gubitka pamćenja, pada koncentracije, bolova u mišićima, glavobolje, vrtoglavice, nedostatka energije, i drugim.

Razlikujemo dve vrste hroničnog umora – fizički i mentalni, mada medicinska praksa pokazuje da se ova dva tipa uglavnom javljaju udruženo.

Fizički umor odlikuje manjak energije i lako umaranje pri obavljanju čak i najjednostavnijih zadataka, kao što je penjanje uz stepenice, a često ga prati slabost ili bol u mišićima. S druge strane, simptomi psihičkog umora su manjak koncentracije, problemi s pamćenjem, kao i učestala pospanost.

Ubrzan tempo modernog života i svakodnevna izloženost stresu česti su uzročnici umora. Međutim, ako već neko vreme osećate preteranu premorenost praćenu nekim drugim psihičkim ili fizičkim simptomima, to može biti znak narušenog imuniteta ili nekog zdravstvenog oboljenja, pa je preporuka da se javite lekaru.

Opšta medicina

Opšta medicina ima zadatak da objedini sve terapijske metode i mogućnosti, kako bi vam na najbezbedniji način pomogla.

Oslobađanje od stresa

Bicom biorezonantni aparat sadrži izuzetno delotvorne programe za oslobadjanje od stresa, napetosti i nervoze. On koristi naše lične biofrekvencije u kojima su zapisane, između ostalog, i informacije o našem ličnom doživljaju stresa. To znači da se terapija prilagođava svakom pacijentu individualno, što je jako važno jer svi ljudi ne reaguju isto na stresne situacije niti ih doživljavaju na isti način.

Jačanje imuniteta

Biorezonantnom terapijom pomažemo pacijentima da se oslobode napetosti, nervoze i hroničnog stresa. Otkrivajući „greške“ u ishrani i načinu života, koji su doveli naš organizam u stanje promenjenog imuniteta, pomažemo u oporavku i sprečavanju nastanka hroničnih i drugih teških bolesti.

Homeopatija

Homeopatija je pre svega individualan i detaljan pristup svakom pojedincu i cilj je pronalaženje uzroka problema i nastanka određenih bolesti ili manifestacija, a zatim primena homeopatskih prirodnih lekova koji deluju na sam uzrok u cilju potpunog izlečenja.

Akupunktura

Akupunktura je deo Tradicionalne Kineske Medicine stare preko 3500 godina i podrazumeva ubadanje specijalnih iglica u akupunkturne tačke na licu i telu u cilju prevencije i lečenja bolesti.

Kontakt