Vaš problem su nervozna creva?

SINDROM IRATIBILNOG KOLONA je hronično stanje poremećenog pražnjenja creva usled povećanog motiliteta creva. Poznato je kao “nervozna creva”.

Simptomi: bol u trbuhu (grčevi, promenjljivog intenziteta), naizmenično proliv i zatvor, učestale, meke, tanke, sluzave, oskudne stolice, osećaj nedovoljnog pražnjenja creva, nadimanje, podrigivanje, pojačani gasovi, gorušica, mučnina

Uzroci : psihička napetost i stres, intolerancija na hranu, nepoznati uzroci

Šta podrazumeva BICOM pregled

Bicom dijagnostika odnosno Bicom pregled, nema nikakvog štetnog delovanja na čoveka, niti tokom lečenja izaziva bilo kakve nus pojave. Njom se mogu testirati i lečiti osobe u svim životnim dobima, i bebe, mala deca kao i adolescenti.

Nutricionističko savetovanje

Pomoću testa intolerancije na hranu dostupnom u našoj poliklinici, koji se radi na preko 200 namirnica, dobićemo tačne informacije o tome koja vrsta hrane je odgovorna za eventualno usporavanje rada Vašeg metabolizma, gomilanja kilograma, ali i lošeg raspoloženja i nadimanja. 

Sindrom iritabilnog kolona

Sindrom iritabilnog kolona je hronično stanje poremećenog pražnjenja creva usled povećanog motiliteta creva. Poznato je kao “nervozna creva”. U lečenju se obavezno primenjuje promena načina ishrane i regulacija stresa.

Kontakt