Vaš problem je telo?

Znojenje stopala

Znojenje stopala je normalan i prirodan proces termoregulacije organizma. Kada znojenje nije izazvano fizičkim naporom ili temperaturnom razlikom onda govorimo o hiperhidrozi ili pojačanom znojenju.  Razlozi za pojačano znojenje mogu biti različiti: disbalans hormona, infekcije, poremećaji centralnog nervnog sistema, previše toksina u telu, obuća i čarape od veštačkih materjala ali i dr.ozbiljna zdravstvena obolenja. Rešenje ovog problema zavisi od uzroka i zato je konsultacija sa našim lekarom najbolji izbor. Metode koje možete koristiti za pronalazak uzroka ali i rešenje problema su

Botoks

Botulinum toxin ili Botox kako ga većina zna, je enzim koji proizvodi bakterija lat. Clostridium botulinum. Spada u biološki jedan od najjačih otrova jer svoj paralitički efekat ostvaruje brzom blokadom neuromišićne transmisije. Počeo je da se koristi u medicini zahvaljujući doktoru Alanu Skotu kao lek za opuštanje mišića kod pacijenata sa bolnim grčevima.

Šta podrazumeva BICOM pregled

Bicom dijagnostika odnosno Bicom pregled, nema nikakvog štetnog delovanja na čoveka, niti tokom lečenja izaziva bilo kakve nus pojave. Njom se mogu testirati i lečiti osobe u svim životnim dobima, i bebe, mala deca kao i adolescenti.

Kontakt