Vaš problem je vrat?

Bore na vratu

Bore na vratu se javljaju u vidu horizontalnih linija na pregibima kože i vremenom postaju sve dublje i vidljivije. Koža na vratu je tanja nego na licu i potrebno joj je posvetiti posebnu negu da bi održavali mladalački izgled. Takođe, struktura vrata je drugačija od lica, mišići i tkivo koje podupire vrat su “slabiji” od onih na licu pa se bore ranije javljaju. Gubljenjem kolagena, elastina, kao i hijalurona, koža postane dehidrirana i često imamo i naboranu kožu vrata u vidu sitnih borica i blagog do umerenog viška kože.

Ako vam ove bore smetaju znajte da antiage medicina nudi nekoliko rešenja koji daju odlične rezultate. Kada se krene sa prvim znacima starenja i plićim boricama dovoljno je hidrirati i hraniti kožu i stimulisati proizvodnju kolagena i elastina. Ako su promene već dugo prisutne, postoje metode i kombinacije hijalurona koji pravi “armaturu” vrata i umreženog hijalurona koji vraća volumen regije pa su rezultati više nego zadovoljavajući. Svakako najbolju varijantu za vas savetovaće vam doktorica nakon konsultacije.

Mezoterapija

U zavisnosti od starosne dobi, stanja i potreba kože, primenjuju se različiti mezo kokteli koji dubinski hrane kožu, daju joj elastičnost, umanjuju bore i daju svežinu i mlad izgled licu i telu.

Nehirurški lifting lica

Ukoliko ne želite da idete na hirurške tretmane, ili se plašite same intervencije, bola i oporavka, Longa Vita Aesthetica Vam nudi nekoliko antiage metoda kojima možete vratiti konture lica, dodati volumen, podmladiti kožu i dobiti efekat koji ste želeli.

Bore

Trenutak kada ugledamo prvu boru na licu svakoj ženi predstavlja stres i početak suočavanja sa procesom starenja. Prvo što većina žena uradi je kupovina kreme protiv bora ali vrlo brzo shvata da one ne mogu vidno popraviti stanje. Srećom, tu na scenu stupa antiage medicina!

Botox

Botox je reč koja je već duže vreme postala sinonim za sve nehirurške antiage tretmane koji koriste injektiranje odredjenih supstanci uspod kože, da bi uklonili ili umanjili vidljivost bora.