Vaš problem je telo?

Višak kože

Višak kože najčešće nastaje kao posledica smanjene količine kolagena u koži, smanjenje masnih naslaga i/ili smanjenje mišićne mase. Kada nema dovoljno elastina da se koža vrati u prvobitno stanje onda imamo vidljivu promenu u vidu viška koji može smetati i vizuelno i funkcionalno. Umereni višak kože može se tretirati tehnikama anti age medicine pre izlaganja hirurškim metodama. Nekada je problem viška kože udružen i sa viškom masti pa je neophodno tretirati oba problema istovremeno za postizanje optimalno najboljih rezultata. Svakako sve nedoumice rešićete na konsultacijama u našem centru.

Oblikovanje i zatezanje kože

Da li želite da se osećate slobodno i zadovoljno u svojoj koži? Da li Vam je dosta uskih steznika zbog kojih jedva dišete i Vi i Vaša koža? Znate da bi trebalo da vežbate ali ne nalazite dovoljno vremena i motivacije? Nehirurški tretmani i antiage metode nude rešenje!

Mezoterapija

Mezoterapija je nehirurška tehnika apliciranja različitih mezo koktela u središnji sloj kože-derm. Kokteli sadrže kombinaciju vitamina, minerala, aminokiselina, lipolitika, venotonika, preparata biljnog porekla i hijalurona. Cilj mezoterapije je da stimuliše prirodnu ćelijsku aktivnost i tako podigne tonus kože, ishrani tkivo i popuni bore.

Mezoniti

Mezoniti su inovativna tehnika  zatezanja, podmladjivanja i podizanja kože i potkožnog tkiva. Kako samo ime kaže, to su specijalne tanke i fleksibilne hirurške niti koje se aplikuju ispod kože i postižu odlične rezultate na polju  antiage medicine.

Kontakt