Vaš problem su obrazi, brada ili podbradak?

Upali obrazi

Jedan od glavnih znakova starenja je smanjenje volumena lica nastalo gubljenjem masnog tkiva i opadanjem tonusa kože. Kada lice izgubi jedar oblik i volumen, dolazi do obrnutog trougla lepote koji daje umoran i tužan izgled.

Postoji više metoda kojimo možemo vratiti mladalački izgled lica i izbor zavisi od procene doktorice i vaših želja. Najčešće se koriste hijaluron fileri posebnih gustina kojima možemo vratiti jedrost jagodica i podići strukturu lica na gore. Ublažavanjem bora i radom na kvalitetu kože, vratićemo jedrinu i hidrataciju i podmladiti se do deceniju.

Mezoterapija

U zavisnosti od starosne dobi, stanja i potreba kože, primenjuju se različiti mezo kokteli koji dubinski hrane kožu, daju joj elastičnost, umanjuju bore i daju svežinu i mlad izgled licu i telu.

Nehirurški lifting lica

Ukoliko ne želite da idete na hirurške tretmane, ili se plašite same intervencije, bola i oporavka, Longa Vita Aesthetica Vam nudi nekoliko antiage metoda kojima možete vratiti konture lica, dodati volumen, podmladiti kožu i dobiti efekat koji ste želeli.

Modeliranje i nadoknada volumena lica

Svež, podmladjen i zategnut izgled lica, moguće je postići i bez hirurških intervencija. Ispravljanje sitnih nepravilnosti, dodavanje volumena i modeliranje lica, dovode do simetrije koja daje lepotu i mladost.