Vaš problem je starenje?

Staračke pege / Melazme / Solarni lentigo

Staračke pege, melazme i solarni lentigo su tamne promene na koži koje mogu biti različitih veličina i oblika. Postoje promene u vidu malih tačkica ali i većih površina i najčešće ih viđamo na licu, vratu, dekolteu, šakama i leđima. Ove promene najčešće nastaju pri dužem izlaganju sunčevim zracima bez adekvatne zaštite za izloženi deo kože. Nekada su promene nastale zbog godina i hormonskih uzroka a nekada je genetika glavni razlog. Bez obzira na uzrok promena, anti age medicina nudi rešenje kao i saveti naših doktorica vezanih za negu i tretmane.

Mezoterapija

U zavisnosti od starosne dobi, stanja i potreba kože, primenjuju se različiti mezo kokteli koji dubinski hrane kožu, daju joj elastičnost, umanjuju bore i daju svežinu i mlad izgled licu i telu.

Hemijski piling

Hemijski pilinzi su posebni medicinski tretmani kojima se specijalnim tečnostima – kiselinama, uklanja oštećeni sloj kože lica, vrata, dekoltea, ruku, leđa. U zavisnosti od dubine oštećenja kože, mogu se primeniti površinski, srednje duboki i duboki hemijski pilinzi. Cilj tretmana je ukljanjanje svih nesavršenosti poput promena u pigmentaciji, fleka, proširenih pora, ožiljaka od akni i stvaranje nove, mlade i blistave ujednačene kože.

PRP - "Vampirski tretman"

PRP (eng. Platelet Rich Plazma – Plazma bogata trombocitima) je najbolja svetski priznata prirodna metoda podmladjivanja lica i tela. To je tretman biostimulacije Vašom krvnom plazmom i spada u domen regenerativne medicine jer se stimulišu ćelije na najbolji mogući način da prirodno regenerišu Vaše lice i telo.

Izjednačavanje tena, uklanjanje ožiljaka, fleka i pigmentacija lica

Ne mali broj ljudi ima problem sa neujednačenim tenom. Žene često posežu za šminkom ne bi li prikrile ovaj problem ali ni to nije rešenje. Svakodnevna šminka sprečava kožu da diše pa se pore zapuše i stvar se još više komplikuje. Jedini pravi pristup je nalaženje i lečenje uzroka da bi se problem uspešno i trajno rešio.