Vaš problem je starenje?

Starenje ruku

Koža ruku kod nekih ljudi stari brže od lica jer je stalno izložena svim spoljašnjim uticajima a nedovoljno zaštićena i negovana. Ruke koristimo za sve što radimo i često ih izlažemo vodi, suncu, različitim hemijskim preparatima i proizvodima u zavisnosti od zanimanja kojim se bavimo.

Šake takođe gube kolagen i masno tkivo štp uzrokuje gubitak punoće i tonusa i sve izražajnije vene i tetive. Sklonost ka flekama i izloženost prekomerna suncu dovode do pojave flekica koje niko od nas ne voli.

Zato treba negovati kožu ruku redovno i po potrebi uraditi neki od tretmana koji će ukloniti ili ublažiti promene koje ne volimo.

Hemijski piling

Hemijski pilinzi su posebni medicinski tretmani kojima se specijalnim tečnostima – kiselinama, uklanja oštećeni sloj kože lica, vrata, dekoltea, ruku, leđa. U zavisnosti od dubine oštećenja kože, mogu se primeniti površinski, srednje duboki i duboki hemijski pilinzi. Cilj tretmana je ukljanjanje svih nesavršenosti poput promena u pigmentaciji, fleka, proširenih pora, ožiljaka od akni i stvaranje nove, mlade i blistave ujednačene kože.

Podmladjivanje šaka i uklanjanje fleka

Da li Vam pogled na šake sve češće sklanja osmeh sa lica? Da li primećujete promene poput pigmentacije i različitih fleka na koži? Ako Vas muče ti znaci starenja u koje svakodnevno gledate, antiage medicina ima rešenje.