Vaš problem su oči?

Podočnjaci / Vrećice ispod očiju / Suzna brazda

Podočnjaci nastaju iz vise razloga, sa jedne strane imamo genetski faktor, a sa druge, uticaj spoljašnje sredine kao što je štetno UV zračenje i neadekvatna nega. Zatim faktor godina, gde koža počinje da gubi svoj tonus,smanjuje se proizvodnja hijalurona i kolagena i nekoliko medicinskih problema koji dovode do otečenih i/ili tamnih kolutova ispod očiju.

Ako problem nije zdravstvene prirode, već pada tonusa lica, najčešće se javlja tkz. suzna brazda. Sa starenjem koža gubi elastičnost i tonus, lice gravitacija “vuče” na dole i pojavljuje se bora koja spaja unutrašnji ugao oka sa jagodicom. Lice izgleda umorno a koža oko očiju dehidrirano, što daje umoran i stariji izgled celom licu. U zavisnosti od izgleda vaših podočnjaka i onoga što želite da postignete, naše doktorice će vam predložiti metodu koja je najbolja za vas.

Mezoterapija

U zavisnosti od starosne dobi, stanja i potreba kože, primenjuju se različiti mezo kokteli koji dubinski hrane kožu, daju joj elastičnost, umanjuju bore i daju svežinu i mlad izgled licu i telu.

Nehirurški lifting lica

Ukoliko ne želite da idete na hirurške tretmane, ili se plašite same intervencije, bola i oporavka, Longa Vita Aesthetica Vam nudi nekoliko antiage metoda kojima možete vratiti konture lica, dodati volumen, podmladiti kožu i dobiti efekat koji ste želeli.

Hijaluron fileri

Još jedan hit u svetu kada govorimo o antiage tretmanima su biorazgradivi hijaluron fileri. Sadrže hijaluronsku kiselinu koja je sastavni deo naše kože i efikasno popunjavaju bore, podmladjuju nas, ulepšavaju i koriguju nepravilnosti na licu.