Vaš problem su oči?

Bore oko očiju

Borice koje nastaju oko očiju prvi su znaci starenja kože. Zbog specifičnog izgleda borica nazvane su “svračje nožice” . Nastaju kada koža gubi hijaluronsku kiselinu i kolagen, tonus kože pada i postaje manje elastična i samim tim mimične bore su prve koje se jave jer se koža ne vrati u prvobitni položaj. Za razliku od ostatka lica, koža oko očiju je osetljivija i tanja, zahteva posebnu negu i zato se prvi znaci starenja vide upravo ovde. Ova regije posebno je osetljiva i na UV zrake pa je dodatna zaštita poput sunčanih naočara uvek dobra preventiva uz odgovarajuću negu.

Ako su borice već nastale imate dva izbora: da popravljate kvalitet kože posebnim tretmanima, hidratacijom i negom, i tako ublažavate njihovo produbljivanje i vidljivost; ili da ih potpuno uklonite proverenim antiage metodama.

Mezoterapija

U zavisnosti od starosne dobi, stanja i potreba kože, primenjuju se različiti mezo kokteli koji dubinski hrane kožu, daju joj elastičnost, umanjuju bore i daju svežinu i mlad izgled licu i telu.

Nehirurški lifting lica

Ukoliko ne želite da idete na hirurške tretmane, ili se plašite same intervencije, bola i oporavka, Longa Vita Aesthetica Vam nudi nekoliko antiage metoda kojima možete vratiti konture lica, dodati volumen, podmladiti kožu i dobiti efekat koji ste želeli.

Hijaluron fileri

Još jedan hit u svetu kada govorimo o antiage tretmanima su biorazgradivi hijaluron fileri. Sadrže hijaluronsku kiselinu koja je sastavni deo naše kože i efikasno popunjavaju bore, podmladjuju nas, ulepšavaju i koriguju nepravilnosti na licu.

Botox

Botox je reč koja je već duže vreme postala sinonim za sve nehirurške antiage tretmane koji koriste injektiranje odredjenih supstanci uspod kože, da bi uklonili ili umanjili vidljivost bora.

Kontakt