Vaš problem su obrazi, brada ili podbradak?

Podbradak

Podbradak predstavlja višak masti u regiji ispod donje vilice. Nastaje kao posledica većeg broja masnih ćelija u toj regiji, a može se javiti i genetskom predispozicijom. Odnos vrata i lica kao i uvučenost donje vilice daće manje ili više izražen podbradak kod ljudi. Sa godinama i starenjem kože kao i posledicama gravitacije, celo lice se “spušta” na dole, uključujući i podbradak.

Nekada se posebnim vežbama može popraviti stanje ove regije a nekada problem iziskuje pomoć antiage metoda. U svetu se zadnjih nekoliko godina primenjuje preoblikovanje izgleda vilice kombinujući 2 tehnike: lipoliza da umanji masno tkivo i hijaluron fileri najveće gustine koji će preoblikovati viličnu liniju. Svakako je najbitnije da rešenja ima a metoda zavisi od vaših želja i trenutnog stanja.

Nehirurški lifting lica

Ukoliko ne želite da idete na hirurške tretmane, ili se plašite same intervencije, bola i oporavka, Longa Vita Aesthetica Vam nudi nekoliko antiage metoda kojima možete vratiti konture lica, dodati volumen, podmladiti kožu i dobiti efekat koji ste želeli.

Hijaluron fileri

Još jedan hit u svetu kada govorimo o antiage tretmanima su biorazgradivi hijaluron fileri. Sadrže hijaluronsku kiselinu koja je sastavni deo naše kože i efikasno popunjavaju bore, podmladjuju nas, ulepšavaju i koriguju nepravilnosti na licu.

Mezoniti

Mezoniti su inovativna tehnika zatezanja, podmladjivanja i podizanja kože i potkožnog tkiva. Kako samo ime kaže, to su specijalne tanke i fleksibilne hirurške niti koje se aplikuju ispod kože i postižu odlične rezultate
na polju antiage medicine.

Podmladjivanje podbradka, vrata i dekoltea

Preporuka Longa Vita Aesthetica centra je najnoviji uredjaj u svojoj generaciji, svetski priznat Med Contour Multipower.  Aparat kombinuje ultrazvuk i radiofrekvenciju u cilju antiage tretmana i deluje tako što vidno smanjuje i zateže kožu vrata, podbradka i definiše liniju vilice

Lipoliza

Da li primećujete nagomilane masne naslage ili jastučiće oko stomaka, kukova, butina, kolena, ruku ili podbratka? Da li ste neko ko je relativno zadovoljan svojom težinom ali ne i oblikom vašeg tela!? Onda je lipoliza rešenje za Vas!

Kontakt