Vaš problem je telo?

Masne naslage

Masne naslage predstavljaju nagomilavanje masnih ćelija ispod površine kože ali i oko organa. Nagomilavanje kreće kada unosimo više hrane nego što nam je potrebno i što nam telo traži u tom trenutku. Nekada su masne naslage lokalizovane kao npr oko stomaka, bokova, butina, a kada višak postane sve veći prelazi se u nivo gojaznosti koji se može tretirati na više načina.

Uklanjanje masnih naslaga MCM

Želite li zategnuto i oblikovano telo koje ćete ponosno nositi i isticati? Da li ste neko ko razmišlja o liposukciji ali se plaši ishoda, hirurške procedure, dugog perioda oporavka? Tretman Med Contour Multipower aparatom Vam nudi rešenje!

Lipoliza

Da li primećujete nagomilane masne naslage ili jastučiće oko stomaka, kukova, butina, kolena, ruku ili podbratka? Da li ste neko ko je relativno zadovoljan svojom težinom ali ne i oblikom vašeg tela!? Onda je lipoliza rešenje za Vas!

BICOM mršavljenje

BICOM aparat otkriva i rešava pravi uzrok zadržavanja kilograma! Program za mršavljenje koji je nastao nakon višegodišnjeg iskustva i odličnih rezultata u radu sa klijentima u našoj Longa Vita Poliklinici.

Uklanjanje celulita

Da li Vam celulit utiče na samopouzdanje kada ste na plaži, šetate gradom ili stojite ispred ogledala? Umorni ste od korišćenja raznih preparata koji ne daju očekivane rezultate? Želite lepo i zategnuto telo bez celulita?
Tretman Med Contour Multipower aparatom Vam nudi rešenje!

Kontakt