Vaš problem je telo?

Celulit

Celulit ili tkz “narandžina kora” je estetski problem lokalizovan najčešće na nogama i, sedalnom delu, ali i na stomaku, rukama, leđima. Nastaje kao posledica nagomilavanja i zadržavanja tečnosti, masnoće i toxina ispod površine kože. Žensko telo je podložnije nastanku celulita zbog strukture vezivnog tkiva koje vremenom slabi i tako pravi vidljive promene u vidu udubljenja i ispupčenja na koži. Osim što estetski ne izgleda lepo, jako je uporan i često se vraća jer na njega utiču brojni faktori: nepravilna ishrana, nedovoljno fizičke aktivnosti, sedeći posao itd.

U zavisnosti od ozbiljnosti problema i navikama klijenata, na celulit možemo delovati spolja i iznutra. Nekada je dovoljna jedna metoda a nekada se najbolji rezultat postiže kombinacijom.

Uklanjanje masnih naslaga MCM

Želite li zategnuto i oblikovano telo koje ćete ponosno nositi i isticati? Da li ste neko ko razmišlja o liposukciji ali se plaši ishoda, hirurške procedure, dugog perioda oporavka? Tretman Med Contour Multipower aparatom Vam nudi rešenje!

Uklanjanje celulita

Da li Vam celulit utiče na samopouzdanje kada ste na plaži, šetate gradom ili stojite ispred ogledala? Umorni ste od korišćenja raznih preparata koji ne daju očekivane rezultate? Želite lepo i zategnuto telo bez celulita?
Tretman Med Contour Multipower aparatom Vam nudi rešenje!

BICOM mršavljenje

BICOM aparat otkriva i rešava pravi uzrok zadržavanja kilograma! Program za mršavljenje koji je nastao nakon višegodišnjeg iskustva i odličnih rezultata u radu sa klijentima u našoj Longa Vita Poliklinici.

Kontakt