Vaš problem su obrazi, brada ili podbradak?

Bore na obrazima

Bore na obrazima nastaju kao posledica starenja kože lica i gubljenja kolagena i elastina kao i masnog tkiva. Opuštanjem kože, dolazi do preklapanja ali i mimičnih bora u zavisnosti od fizionomije lica i genetike. Ako su bore prema nosu tj.od spoljnih uglova nozdrva do usana onda su to nazolabijalne bore i lako se mogu rešiti proverenim antiage metodama. Ako se bore nalaze baš u regiji sredine obraza onda se gleda uzrok nastanka i nekada radi na strukturi lica a nekad direktno na ublažavanje bore. Svakako uz savet lekara i proverene metode. Nalazimo najbolje rešenje da ružne bore postanu prošlost.

Mezoterapija

U zavisnosti od starosne dobi, stanja i potreba kože, primenjuju se različiti mezo kokteli koji dubinski hrane kožu, daju joj elastičnost, umanjuju bore i daju svežinu i mlad izgled licu i telu.

Nehirurški lifting lica

Ukoliko ne želite da idete na hirurške tretmane, ili se plašite same intervencije, bola i oporavka, Longa Vita Aesthetica Vam nudi nekoliko antiage metoda kojima možete vratiti konture lica, dodati volumen, podmladiti kožu i dobiti efekat koji ste želeli.

Hijaluron fileri

Još jedan hit u svetu kada govorimo o antiage tretmanima su biorazgradivi hijaluron fileri. Sadrže hijaluronsku kiselinu koja je sastavni deo naše kože i efikasno popunjavaju bore, podmladjuju nas, ulepšavaju i koriguju nepravilnosti na licu.

Mezoniti

Mezoniti su inovativna tehnika zatezanja, podmladjivanja i podizanja kože i potkožnog tkiva. Kako samo ime kaže, to su specijalne tanke i fleksibilne hirurške niti koje se aplikuju ispod kože i postižu odlične rezultate
na polju antiage medicine.

Kontakt