Vaš problem su usne?

Bore iznad usana – pušačke bore

Bore iznad usana nazivaju se pušačke bore jer nastaju mimikom koja je najsličnija onoj kada se puši cigareta. Kreću kao male površinske linijice koje se produbljuju kako vreme prolazi i daju ružan i umoran izgled lica. Korišćenje pudera samo ih još više naglašava pa vrlo često žene postaju nesigurne i nezadovoljne izgledom ove regije. U zavisnosti od dubine borica i onoga što želite da postignete, može se primeniti nekoliko metoda koje mogu popraviti izgled i kvalitet kože ali i popuniti borice potpuno ako je to vaša želja. Metode koje se mogu primeniti su:

Mezoterapija

U zavisnosti od starosne dobi, stanja i potreba kože, primenjuju se različiti mezo kokteli koji dubinski hrane kožu, daju joj elastičnost, umanjuju bore i daju svežinu i mlad izgled licu i telu.

Nehirurški lifting lica

Ukoliko ne želite da idete na hirurške tretmane, ili se plašite same intervencije, bola i oporavka, Longa Vita Aesthetica Vam nudi nekoliko antiage metoda kojima možete vratiti konture lica, dodati volumen, podmladiti kožu i dobiti efekat koji ste želeli.

Hijaluron fileri

Još jedan hit u svetu kada govorimo o antiage tretmanima su biorazgradivi hijaluron fileri. Sadrže hijaluronsku kiselinu koja je sastavni deo naše kože i efikasno popunjavaju bore, podmladjuju nas, ulepšavaju i koriguju nepravilnosti na licu.

PRP - "Vampirski tretman"

PRP (eng. Platelet Rich Plazma – Plazma bogata trombocitima) je najbolja svetski priznata prirodna metoda podmladjivanja lica i tela. To je tretman biostimulacije Vašom krvnom plazmom i spada u domen regenerativne medicine jer se stimulišu ćelije na najbolji mogući način da prirodno regenerišu Vaše lice i telo.