Vaš problem je čelo?

Bore između obrva

Bore koje se javljaju između obrva, poznate su kao “bore mrštilice” ili bore glabele, su vertikalne linije koje nastaju mimikom lica. Kada koža počne da stari i nema dovoljno kolagena i hijalurona u njoj, elastičnost se menja i koža se ne vraća odmah u prvobitno stanje nakon mimike. Prvo se pojavi memorijski trag od preklapanja koji se kasnije produbljuje u bore. Prekomerna izloženost suncu, neadekvatna nega i konstantna mimika produbljuju ove bore sve više sa godinama.

Kada će se ove bore pojaviti zavisi od naše genetike, načina života,navika i nege lica.

Ako nam ove bore smetaju ili prosto želimo da budu manje vidljive, možemo primeniti odgovarajuće antiage tehnike i dobiti efekat koji želimo. Metode koje se mogu primeniti dele se u dve grupe: metode za ishranu i negu kože koje će ublažiti postojeće i usporiti pojavljivanje novih bora, ili metode koje će potpuno izbrisati bore delimičnom ili potpunom kontrolom mimike mišića. Izbor je svakako vaš uz konsultaciju sa našim doktorima koji će predložiti najbolje rešenje za postizanje cilja koji želite.

Mezoterapija

U zavisnosti od starosne dobi, stanja i potreba kože, primenjuju se različiti mezo kokteli koji dubinski hrane kožu, daju joj elastičnost, umanjuju bore i daju svežinu i mlad izgled licu i telu.

Nehirurški lifting lica

Ukoliko ne želite da idete na hirurške tretmane, ili se plašite same intervencije, bola i oporavka, Longa Vita Aesthetica Vam nudi nekoliko antiage metoda kojima možete vratiti konture lica, dodati volumen, podmladiti kožu i dobiti efekat koji ste želeli.

Bore

Trenutak kada ugledamo prvu boru na licu svakoj ženi predstavlja stres i početak suočavanja sa procesom starenja. Prvo što većina žena uradi je kupovina kreme protiv bora ali vrlo brzo shvata da one ne mogu vidno popraviti stanje. Srećom, tu na scenu stupa antiage medicina!

Botox

Botox je reč koja je već duže vreme postala sinonim za sve nehirurške antiage tretmane koji koriste injektiranje odredjenih supstanci uspod kože, da bi uklonili ili umanjili vidljivost bora.

Kontakt