Vaš problem su usne?

Bore između nosa i usana – nazolabijalne bore

Bore koje se javljaju od spoljašnjih uglova nozdrva do spoljašnjih uglova usana nazivaju se nazolabijalne bore. Nastaju kao posledica “pada” lica tj.gubljenja volumena i tonusa i javljaju se oko tridesete godine sa procesom starenja. Gubljenje tonusa nastaje gubitkom masnog sloja ali i genetskom fizionomijom lica kada atrofija dovede do spuštanja obraza – pada preko nazolabijalne linije. Ovakav izgled “obrnutog trougla” vezujemo za proces starenja i daje nam umoran i istrošen oblik i izraz lica. U zavisnosti od lica i vaših želja možemo usporiti starenje i pad tonusa. Kao i potpuno izbrisati nazolabijalne bore koristeći provereno dobre antiage metode.

Nehirurški lifting lica

Ukoliko ne želite da idete na hirurške tretmane, ili se plašite same intervencije, bola i oporavka, Longa Vita Aesthetica Vam nudi nekoliko antiage metoda kojima možete vratiti konture lica, dodati volumen, podmladiti kožu i dobiti efekat koji ste želeli.

Hijaluron fileri

Još jedan hit u svetu kada govorimo o antiage tretmanima su biorazgradivi hijaluron fileri. Sadrže hijaluronsku kiselinu koja je sastavni deo naše kože i efikasno popunjavaju bore, podmladjuju nas, ulepšavaju i koriguju nepravilnosti na licu.

Mezoniti

Mezoniti su inovativna tehnika zatezanja, podmladjivanja i podizanja kože i potkožnog tkiva. Kako samo ime kaže, to su specijalne tanke i fleksibilne hirurške niti koje se aplikuju ispod kože i postižu odlične rezultate
na polju antiage medicine.