Uklanjanje kondiloma kod muškaraca

Kako izgledaju kondilomi?

Kondilomi na koži genitoanalne regije u početku izgledaju kao male uzdignute neravnine, koje su obično beličasto crvenkaste boje, slične klasičnim bradavicama, ali se sa vremenom boja menja.

Koji je uzrok i kako nastaju?

Uzročnik kondiloma je HPV (humani papiloma virus) i prenosi se isključivo seksualnim putem, pri čemu je samo jedan nezaštićen odnos sa HPV pozitivnom osobom dovoljan za prenos HPV infekcije.

Postoji mogućnost da je osoba zaražena virusom, a da se kondilomi nikada ne pojave.
Obzirom na ovu činjenicu, treba imati na umu da je prenos infekcije moguć i bez primetnih promena kod partnera.
Jedino lekar sa sigurnošću može potvrditi dijagnozu, pa se sa svakom pojavom sumnjivih promena savetuje pregled specijaliste dermatovenerologije.

 

Kako na najbezbolniji, najbezbedniji i najbrži način da se rešite ovog problema?

Zahvaljiujući iskustvu naših dermatologa kao i Ellman aparatu za radiotalasno uklanjanje promena na koži. intervencija uklanjanja kondiloma kod muškaraca je brza, bezbolna i bez krvi i ožiljaka.

Postoji dosta razloga zašto se mnogi dermatolozi slažu da je uklanjanje promena na koži radiotalasima jedan od najboljih tretmana kože.

U Poliklinici Longa Vita  za uklanjanje kondiloma kod muškaraca koristimo Ellman Acu Sect radiofrekventni hirurški aparat koji našim doktorima pruža izvrsnu hiruršku kontrolu, preciznost i svestranost.

Nakon intervencije uklanjanja promena koje su izazvane humanim papiloma virusom (HPV), indikuje se upotreba dijetetskih suplemenata koji pomažu povećanju odbrambenih sposobnosti organizma i doprinose njegovom opštem jačanju.
Tako da rezultati intervencije uklanjanja kondiloma ostaju dugotrajni.

 

Sviđa vam se ovaj tekst?

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest

Ostavite komentar

Kontakt