SREĆNA NOVA 2021: Ne slavimo samo praznike, slavimo život

Kada smo pre par nedelja jednog od naših pacijenata, od kojeg smo dobili pohvale za naš rad, zajedno sa umešenim domaćim kolačima, pitali šta je ono što mu je posebno značilo u toku oporavka u našoj poliklinici, on je na to odgovorio: Vratili ste mi veru da ja to mogu.

Sem na ukazanom poverenju, tako smo ostali zahvalni na ovakvom komplimentu koji za nas ne može biti veći jer je u jednoj rečenici oslikao sve ono za šta smo se zalagali u godinama iza nas, i za šta ćemo nastaviti da se zalažemo u godinama koje dolaze.

Iako ćemo 2020-u pamtiti kao neuobičajeno tešku, nismo dozvolili da nas pokoleba, ni u obavljanju našeg posla, kao ni u našem napredovanju. U toku prolećnih meseci kada naš rad nije bio moguć u samoj poliklinici, ostali smo otvoreni za naše pacijente, za online i telefonske konsultacije. U periodu kada su mnogi planirali kako da sačuvaju postojeće, mi smo sem očuvanja onoga što smo dostigli, krenuli i u nove korake. Tako je u toku ove godine naš tim pojačalo nekoliko stručnjaka, pridružila su nam se i nova mlada lica, kao i iskusni lekari i specijalisti.

Prateći potrebe građana Niša i regiona oformili smo i opremili potpuno novo odeljenje dermatologije, u okviru kojeg se u centru grada, u kratkom roku i bez čekanja, mogu dobiti najsavremenije usluge.

Iako pandemija još uvek traje, zbog svega pomenutog, mi znamo da će 2021. godina biti još jedna godina naših zajedničkih pobeda i uspeha. Znamo da ćemo sa zadovljstvom gledati naše male pacijente kako izrastaju u zdrave ljude. Znamo da ćemo sa našim bivšim pacijentima, koji su u međuvremenu postali naši prijatelji, nastaviti da se radujemo životnim pobedama na svim poljima.

Hvala Vam na brojnim čestitkama koje su u Polikliniku pristigle prethodnih dana. Hvala Vam za osmehe koji su bili dodatna nagrada za naš trud. Sa željom da i u narednih dvanaest meseci ne slavimo samo praznike, već da nastavimo da slavimo život,

želimo vam srećnu i uspešnu 2021. godinu!

Vaš Longa Vita tim

Sviđa vam se ovaj tekst?

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest

Ostavite komentar

Kontakt