Dipl. oec. Milica Petković rođena je u Nišu 30.12.1995. godine, što je čini najmlađim članom Longa Vita tima. U Nišu završava osnovnu i srednju ekonomsku školu i tada dobija zvanje finansijskog tehničara.

Diplomirala je na ekonomskom fakultetu Univerziteta u Nišu 2020. godine, na smeru poslovno upravljanje modul marketing, čime stiče zvanje diplomiranog ekonomiste.

Prve kontakte sa Longa Vitom ostvaruje istražujući strategiju marketing komuniciranja firme – Aesthetica Longa Vita u sklopu stučne poslovne prakse 2018. godine. Stalno u potrazi za novim znanjima sa radom počinje još tokom studija. Postaje deo Longa Vita tima preko studentske zadruge početkom 2019. godine kao administrativni radnik i radnik na prijemu. Na tim poslovima stiče prvo radno iskustvo, upoznaje se sa načinom funkcionisanja privatne prakse, kao i klijentima.

Završava kurseve digitalnog marketinga kao i marketinga na društvenim mrežama, radi u adobe photoshop-u i radi na poboljšanju veštine kreativnog pisanja, posebno je zainteresovana za novu oblast marketinga, neuromarketing, i nada se da će u budućnosti imati prilike da se bavi istraživanjem ove oblasti.

Marketingom između ostalog počinje da se bavi kao marketing menadžer pripravnik u Longa Viti. Upoznaje se detaljno sa marketing strategijom poslovanja firme, načinom promocije, funkcionisanjem i uređivanjem web sajta, bavi se kreiranjem sadržaja za stranice društvenih mreža, blog i portale.

Kako kaže zdravlje i znanje su jedino pravo istinsko bogatstvo čoveka, a Longa Vita je mesto gde se ove vrednosti cene i neguju na pravi način.

Cilj joj je da idalje radi na usavršavanju svojih znanja i veština na šta je svakodnevno inspirišu svi zaposleni iz Longa Vite čijim se uspesima i znanjima divi.

Kontakt