Milena je neko ko veruje da je lično iskustvo najbolja životna škola.

Kada je svoje zdravstveno stanje kao i višak kg u jednom periodu života rešila promenom ishrane i zdravim načinom života, počinje da se okreće holističkom pristupu lečenja. Na svom primeru je shvatila da svakoj osobi treba prići individualno i da je svaki organizam priča za sebe.

Tako i kreće njena stalna želja za usavršavanjem i učenjem novih stvari koje će primeniti na sebi i preneti drugima pa je nekoliko godina posvetila izučavanju ishrane, suplemenata, energetskih tehnika i fizičkih vežbi kao i njihovim uticajima na celokupno zdravlje tj. telo, emocije i psihu. Prati stavove svetske zdravstvene organizacije po pitanju ishrane i suplementacije ali i razne alternativne pristupe i smatra da je to najbolji spoj.

Ne postoji univerzalna dijeta, suplement, savet… postoji ono što je najbolje za Vas u određenom periodu života. Nakon detaljnog pregleda i uvida u trenutno zdravstveno stanje, napravićemo individualni plan koji je najbolji za Vas, na taj način dobijate najbolje moguće rezultate neugrožavajući svoje zdravlje.

Kontakt