POJAČANJE U LONGA VITA TIMU: Spec. dr med. Zoran Petrović Dimeski, pedijatar pulmolog i BICOM terapeut

Pristup koji sledimo u Poliklinici Longa Vita, da je svaka osoba koja kod nas dođe najpre čovek, sa svim svojim karakteristikama i osobinama, pa tek onda pacijent, u potpunosti je primenjen i u ordinaciji naših pedijatara. Poštujući individualnost svakog deteta, posvećeni smo u želji da brigu o njihovom zdravlju i razvoju podignemo na nivo koji zaista zaslužuju.

Kako bismo za svu našu decu obezbedili najbolje, trudimo se da za nas i vas rade samo najbolji. Predstavljamo vam novog člana našeg tima, pedijatra pulmologa i BICOM terapeuta – dr Zorana Petrovića Dimeskog.

Spec. dr med. Zoran Petrović Dimeski sa decom radi od početka svoje karijere. Pripravnički staž započeo je 1995. godine u Kliničko-bolničkom centru Priština, a specijalizaciju iz oblasti pedijatrije završio u Kliničkom centru Niš, na Klinici za dečije interne bolesti. Subspecijalizaciju iz oblasti pulmologije završio je 2015. godine, takođe u KC Niš na Klinici za plućne bolesti. Autor je više stručnih radova iz oblasti pedijatrije i pulmologije, a trenutno je načelnik pedijatrijskog odeljenja i neonatologije opšte bolnice Zdravstvenog centra Gnjilane.

,,U lečenju najmlađih pacijenata neophodno je ujediniti preventivu, lečenje i rehabilitaciju. Ovakav sveobuhvatni koncept temelj je savremene pedijatrije.“ kaže dr Dimeski.

I upravo briga o zdravlju dece istovremeno je preventivna medicina odrasle populacije. Zato naš pedijatar nije samo specijalista koji će lečiti, već član porodice koji za svoju misiju ima da, zajedno sa roditeljima, kod dece stvori zdrave navike i radi na izgradnji njihovog imuniteta.

Pedijatrijski pregled zdrave dece (uključujući savetovalište u prvoj godini); pregledi bolesnog deteta i lečenje u prostorijama poliklinike ili kućnim uslovima; sistematski pregledi i vakcinacija; lečenje alergija; prevencija gojaznosti – samo su neke su od usluga iz oblasti pedijatrije koje pružamo u Poliklinici Longa Vita.

Dečija pulmologija i kvantna medicina, kojima se bavi i dr Zoran Petrović Dimeski, najuže su povezane sa pedijatrijom i dopunjuju naše metode posebno u domenu dijagnostike, te nam ovakav multidisciplinarni pristup, uz najsavremeniju opremu koju imamo u našoj poliklinici, omogućava da zaokružimo brigu o deci, odojčadi i adolescentima.

Za više informacija, ili da zakažete pregled, javite nam se na 069/1122358 ili na office@longavita.rs

Izaberite najbolje za njih koji nam najviše znače i uživajte u njihovom srećnom detinjstvu i odrastanju.

 

Sviđa vam se ovaj tekst?

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest

Ostavite komentar

Kontakt