Test intolerancije na hranu

Home / Kvantna medicina / Primena Bicom aparata / Test intolerancije na hranu

Bicom biorezonantnom metodom uspešno dijagnostikujemo intolerancije na hranu. Ishrana utiče na naš svakodnevni život i opšte psihofizičko stanje. Ona može biti lek a može biti i otrov.

Test intolerancije na hranu potrebno je uraditi u slučajevima pojave: neurodermatitisa, dermatitisa, ekcema, psorijaze, edema, opstipacije ili dijareje, viška telesne težine, pojave nadutosti, gorušice, grčeva u stomaku ili sindroma iritabilnog creva, pojave sinusitisa, hroničnog rinitisa ili astme. Takođe, unosom neodgovarajuće hrane možemo imati učestale migrene, osećati hroničan umor, loše raspoloženje ili nesanicu.
Sve navedene tegobe mogu biti izazvane unosom hrane na koju je naš organizam intolerantan. Test intolerancije na hranu obuhvata testiranje na veliki broj namirinica iz svakodnevne ishrane, histamine i salicilate, testiranje na candidu albicans kao i testiranje do 20 proizvoda koje pacijent donese a želi proveriti da li mu odgovaraju. Preporuka je da se namirnice na koje je organizam intolerantan isključe iz ishrane na tri meseca dok traje terapija. Da bi se namirnice mogle ponovo konzumirati Bicom terapijom može se izbrisati – zapis određene namirnice kao alergena – te se ista nakon nekog vremena može ponovo konzumirati bez štetnih uticaja na telo.

Kada namirnice koje ne tolerišemo isključimo iz ishrane osećamo psiho-fizički boljitak. Jačamo svoj imuni sistem, zdravstvene tegobe izazvane intolerancijom nestaju, gubimo višak kilograma i osećamo upliv pozitivne energije.