Detoksikacija je važan metod održavanja i očuvanja zdravlja.

Današnjim stilom života, količinom obaveza, vremenom provedenim ispred računara i TV-a, stresom na poslu, manjkom fizičke aktivnosti, vremenom provedenim u prostorijama pretrpanim elektronskim prijemnicima i odašiljačima (elektrosmog), i povrh svega polu-radioaktivnog i ozračenog tla i zemjišta, a najviše lošom ishranom koja se zasniva 75% na kiselim materijama a 25% na alkalnim (odnos bi trebao da bude upravo obrnut), čovekovo zdravlje je ozbiljno ugroženo.

Unosimo mnogo loše hrane, previše mesnih prerađevina i namirnica bogatih trans mastima, a veoma moćne bazne namirnice poput čaja, povrća i voća smo sveli na minimum.

Simptomi koji ukazuju na potrebu detoksikacije organizma:

– Osećaj slabosti u određenim delovima dana

– Problemi na energetskim nivoima u smislu da se u jednom momentu osećamo energično, a u drugom pospano

– Česte pojave gladi uprkos stalnom unosu hrane

Razvojem kvantne medicine došlo se do revolucionog saznanja i primene biorezonantne metode u detoksikaciji. Po shvatanju kvantne medicine naše telo nije samo materijalne prirode. Nikako se ne sme zanemariti njegov energetski deo, koji je prvi izložen negativnim uticajima spoljašnje sredine. Iz tog razloga, izuzetno je važna zaštita i otklanjanje negativnih uticaja koji nam dolaze iz neposredne spoljašnje sredine kao što je npr. elektromagnetno zračenje pri svakodnevnoj upotrebi mobilnog telefona, wifi uređaja, kompjutera, mikrotalasnih pećnica i raznih drugih aparata u kući i na poslu… Takođe, organizam možemo opteretiti teškim metalima koji se nalaze u vodi i hrani, aditivima, konzervansima, emulgatorima kao i veštačkim bojama i zaslađivačima. Čak i ukoliko težimo zdravom načinu života, nesporni su efekti koji nam dolaze iz prirode u vidu geopatološkog zračenja, kosmičkog zračenja, uticaja podvodnih čvorova.

Programi detoksikacije biorezonantnom metodom koji se sprovode u našoj poliklinici podrazumevaju dijagnostiku o kojoj vrsti opterećenja se radi i u kom stepenu, nakon čega sledi program čišćenja organizma. Sam program traje 30-ak minuta u prijatnoj atmosferi a za potpunu detoksikaciju organizma potrebna su tri do četiri tretmana.

Detoksikacija biorezonantnom metodom, je jedini način da se otklone svi negativni uticaji spoljašnje sredine tzv. egzogeni faktori. Prava i komplentna detoksikacija nije potpuna ako se ne uradi i u ovom segmentu.

Kontakt