Hronična bolest je bolest ili drugo zdravstveno stanje koje ima perzistentnu ili dugotrajnu prirodu. Uzrokovana kombinacijom mnogih faktora, manifestuje se dugim periodom latencije i trajanja.

Međutim, mnogo puta imate dijagnozu, ali ne i način lečenja koji deluje na uzrok. Alopatski lekovi (koje vam je prepisao lekar) pomažu vam da kvalitetnije živite sa vašim tegobama. Ponekad, otkrivanjem drugih uzroka i opterećenja vašeg organizma, možemo izlečiti ili sprečiti progresiju mnogih hroničnih bolesti.

Ono čime se mi bavimo je upravo to: otkrivanje opterećenja organizma kojima se bavi i zapadna ali i tradicionalna medicina. Na taj način, otklanjanjem tih opterećenja, lečenjem kvantnom medicinom, dolazimo do brojnih uspešnih rezultata. Bicom metodu možemo jednostavno opisati kao prirodnu medicinu u modernom aparatu.

Bicom biorezonantna terapija koju koristimo u poliklinici Longa Vita već pet godina uspešno primenjujemo u lečenju mnogih hroničnih tegoba. Naši zadovoljni pacijenti se bolje osećaju, kako fizički tako i psihički.

Iz našeg iskustva i iskustva naših korisnika Bicom terapija, izdvojili smo za Vas najčešće hronične tegobe koje se uspešno rešavaju u našoj klinici.

Kontakt