Bicom alergo test

Home / Kvantna medicina / Bicom aparat / Bicom alergo test

BICOM biorezonantna metoda obuhvata kompletno testiranje funkcionalnog stanja organizma i standardni alergo-test. Nakon testa imamo početne vrednosti stanja organizma, pa se može započeti biorezonantnom terapijom i desenzibilizacijom na prisutne alergene.


Alergije kao sve češći zdravstveni problem
Ako govorimo o zdravstvenom problemu koji ima važnu ulogu u današnjem životu onda su to pre svega alergije. Ovaj problem je svakim danom sve veći i veći. Prema nekim podacima dnevno se u svetu stvara na hiljade novih proizvoda koji u sebi imaju nove kombinacije materijala i hemijskih spojeva, pa kad se tome pridoda i hrana sa mnoštvom aditiva, veštačkih boja i zaslađivača, pesticida, konzervansa, pojačivača ukusa i mirisa, pa još i genetski modifikovana hrana, onda nam je jasno da je naš organizam u potpunosti „zbunjen“ i kao odgovor svemu tome daje alergijske reakcije. Nažalost, današnje medicinske metode koje se koriste u terapiji protiv alergijskih reakcija nisu u mogućnosti da adekvatno odgovore na sve izazove. Sve više se u terapiji koriste kortikosteroidi koji su moćno oružje, ali koji imaju veoma česte sekundarne komplikacije, pogotovo pri dužoj upotrebi.
BICOM alergo-test
Međutim, danas se u svetu koristi BICOM alergo-test (biorezonantna metoda koja se bazira na kvantnoj medicini). Ovom metodom možemo lakše utvrditi na šta sve je osoba alergična jer metoda ne koristi kontaktno testiranje, što nam teoretski omogućava da utvrdimo alergiju na bilo koju supstancu, bakterije, viruse i gljivice. Ono što je najvažnije od svega je to da se ova metoda može primeniti u terapeutske svrhe bez sekundarnih komplikacija koje su inače moguće. Dosadašnji svetski rezultati ukazuju na uspešnost terapije do 87% uz stalni rast uspešnosti. Upravo je to razlog što se ova vrsta alergo-testa sve više uključuje u rešavanje problema alergija.
Alergo-test putem BRT dijagnostike obuhvata testiranje na 200 alergena
Alergijsko testiranje obuhvata testiranje na 200 alergena. Moguća su dodatna ispitivanja na sve alergene koji nisu u standardnom setu ili su eventualno vezana uz specifične potrebe pacijenta kao što su zanimanje ili slično, npr. kod građevinskih radnika na cement, gips, itd.

 

Standardni alergo test obuhvata testiranje na sledeće alergene:
žitarice i gluten
povrće
voće
mleko i laktozu
meso
ribe
orašasti plodovi
životinjska dlaka
insekti
poleni
buđ
hemijske i ostale supstance
metali
ostalo