Efikasna detoksikacija organizma biorezonancom

Da li u današnje moderno vreme, ljudi koji žive u urbanim sredinama mogu da zaštite sebe dovoljno od svih štetnih uticaja okoline?

Odgovor je, nažalost, negativan. Ma koliko se trudili da živite u skladu sa načelima zdravog života, da vodite računa o svom bioritmum, ubrzani način življenja u gradskoj sredini, u eri tehnološke revolucije nosi rizike po vaše zdravlje.

Nekih smo rizika delimično svesni. Na primer, kada unosimo nedovoljno kvalitetnu hranu. Čak i kada nam se čini da ne unosimo previše mesnih prerađevina i trans masti, i čini nam se da smo ispoštovali neke od osnovnih preporuka za koje čujemo iz medija – upitno je da li se hranimo preovlađujuće namirnicama koje su od alkalnih materija, ili namirnicama koje su kisele. Neretko se naša ishrana zasniva i do 75% na kiselim materijama, a 25% na alkalnim – a trebalo bi obrnuto. Čak i neki proizvod koji ćete kupiti sa rafa u prodavnici jer je označen kao “dijetalni”, može u većem procentu biti kiseo, nego alkalan.

Manjka fizičke aktivnosti, nekad u kraćem periodu, a nekada i duže, često smo svesni, ali sa radnim vremenom koje imamo, i obavezama u kući i prema porodici, jednostavno ne uspevamo da “pojačamo” treninge, ili da uopšte otpočnemo redovnu aktivnost i vežbanje.

Koliko nam je vazduh u gradovima zagađen možda i zaboravimo u toku leta, ali nas na to podseti svaka zima, izmaglice od smoga i merenja koja neumoljivo pokazuju da je vazduh koji dišemo daleko od zdravog.

Teški metali takođe mogu biti prisutni u manje zdravim namirnicama, ali i u vodi i zemljištu oko nas, mogu negativno uticati na naše zdravlje.

Naposletku, postoji još i jedna izuzetno izražena vrsta zagađenja našeg poslovnog i životnog prostora, koje u značajoj meri nismo svesni, a u pitanju je elektrosmog.

Elektrosmog je zajednički termin za sve smetnje koje nastaju pod uticajem rada električnih i elektronskih sistema u našem okruženju.

Kućne bežične mreže koje su danas standard u većini domaćinstava, bežični fiksni telefoni, mobilni telefoni, bežični alarmi za decu i bebe, laptovi i desktop računari. Svi ovi uređaji emituju nevidljivo elektromagnetno zračenje koje se naziva – elektrosmog.

Pod ovim štetnim uticajem, kod sve većeg broja ljudi, razvijaju se različite bolesti i stanja – od slabljenja imunog sistema, kardiovaskularnih bolesti, bolesti centralnog nervnog sistema pa do pojave karcinoma.

Elektrosmog je odgovoran i za stanja poznatija kao elektro-senzitivnost (ES) ili elektro-hiper-senzitivnost (EHS), čiji su simptomi: glavobolja, migrene, poremećaji spavanja, hronični umor, depresija, razdražljivost, pad koncentracije, promene na koži.

Ako najveći deo dana provodite za računarom, vozeći automobil, a potom boraveći u stanu punom elektronske opreme, sigurno je da vaše telo svakodnevno prikuplja prekomernu dozu elektrosmoga.

Da li postoji način da se negativna dejstva svih pobrojanih agenasa umanje ili eliminišu?

Srećom, razvoj kvantne (biorezonatne) medicine, doveo je do toga da se njene moderne metode mogu primeniti u detoksikaciji organizma.

Programi detoksikacije biorezonantnom metodom koji se sprovode u Poliklinici Longa Vita, podrazumevaju najpre kvantnu dijagnostiku koja precizno utvrđuje o kojoj vrsti opterećenja je reč, kao i koliki je stepen tog opterećenja.

Nakon ovoga sledi terapija čišćenja organizma koja se, kao i dijagnostički deo, obavlja najsavremenijim BICOM biorezonantnim aparatom.

Sam program traje oko pola sata, potpuno je bezbolan, i odvija se u prijatnoj atmosferi, dok su za potpunu detoksikaciju organizma potrebna tri do četiri tretmana.

Poliklinika Longa Vita, koja se nalazi na mirnom mestu, u samom centru Niša, regionalni je lider u biorezonantnoj medicini, dijagnostici i lečenju.

Ako vaš način života, dnevne rutine i funkcionisanja prepoznajete u prvom delu ovog teksta. Ako osećate simptome poput hroničnog umora, ili pak umora i slabosti u određenom delu dana, koji se javljaju nakon perioda u kojem ste se osećali energično. Ako osećate čestu pojavu gladi uprkos stalnom unosu hrane – javite nam se na 0691122358 ili na office@longavita.rs , i zakažite pregled.

Oslobodite se svih štetnih uticaja na lak, efikasan i potpuno bezbedan način.

Sviđa vam se ovaj tekst?

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest

Ostavite komentar

Kontakt