Kratak vodič kroz Bicom biorezonantnu dijagnostiku i terapiju

Bicom biorezonantna dijagnostika i terapija predstavljaju zvanično priznatu i odobrenu komplementarnu medicinsku metodu koja se koristi za dijagnostiku i terapiju širokog spektra bolesti i poremećaja zdravlja.

Poznato je da su za život i funkcionisanje svakog živog organizma potrebni materija, energija i informacija. Svako živo biće ima individualne nosioce informacija u obliku elektromagnetnih talasa koji su u zdravom organizmu u harmoniji, a u bolesnom su disharmonični.

 

Do disharmonije dovode različiti spoljašnji i unutrašnji faktori, kao što su virusi, bakterije, gljivice, paraziti, teški metali, pesticidi, elektrosmog, toksini, stres, nepravilna ishrana i drugi štetni obrasci ponašanja, kao i mnogi drugi individualni faktori.

 

Bicom biorezonantna dijagnostika i terapija je bezbolna, neinvazivna metoda koja koristeći prirodne i individualne fizičke informacije reguliše ćelijsku komunikaciju i aktivira sopstvene potencijala organizma. Rezultat toga je prevencija bolesti i doprinos lečenju ili potpuno izlečenje već postojećih tegoba.

 

 

ZAŠTO BICOM DIJAGNOSTIKA?

 

Važno je da razumete zašto Bicom dijagnostika ne pruža kvantitativne, već kvalitativne informacije o prisustvu različitih opterećenja. Razlog tome nije nikakav nedostatak metode, već sam dinamični koncept biorezonantne medicine, gde prilikom svakog narednog dolaska lekar – terapeut nepogrešivo određuje fizičke parametre terapijskih talasa i vreme trajanja terapije, a u zavisnosti od trenutnog intenziteta opterećenja, trenutnih pacijentovih prioriteta i individualnih karakteristika pacijentovog organizma.

 

Rezultati Bicom testiranja mogu, ali ne moraju da koreliraju sa rezultatima dobijenim prilikom drugih dijagnostičkih procedura. Ukoliko ste na primer, testirali alergiju na pojedine namirnice iz krvi, može se dogoditi da testiranje kod nas pokaže delimično drugačije rezultate.

 

To je zbog toga što Bicom biorezonantna metoda istovremeno uzima u obzir i druga opterećenja, kao što su na primer prisustvo Kandide, bakterija, toksina ili teških metala, što u značajnoj meri utiče na propustljivost sluzokože creva i nastanak intolerancije na hranu.

 

Studije su pokazale da je za više od 75% intolerancija na hranu odgovorno sadejstvo svih ovih (i drugih) faktora, te da pojedine namirnice nisu jedini i isključivi krivac za tegobe povezane sa njihovim konzumiranjem, niti će tegobe u potpunosti nestati isključivo izbegavanjem pojedinih namirnica.

 

Sam dolazak na dijagnostiku će Vam, nesumnjivo dati neke informacije, ali tek dolaskom na terapije taj skup dobijenih informacija dobija pravi smisao.

 

Mi negujemo koncept holističkog lečenja usmeren na uzrok. Sva otkrivena opterećenja se kroz individualnu terapiju mogu potpuno otkloniti ili značajno smanjiti, što omogućava organizmu da se se oporavi i aktivira sopstvene odbrambene snage.

 

 

Naši lekari – terapeuti imaju dovoljno vremena da Vas saslušaju i procene koji su to faktori koji su doprineli nastanku poremećaja zdravlja, kao i dovoljno iskustva i znanja da zajedno sa Vama pronađu pravi put do isceljenja.

Dodatno, naši lekari Vam mogu izraditi personalizovani plan ishrane u skladu sa rezultatima Bicom testiranja, uzimajući u obzir Vaše poznate medicinske probleme i interakciju hrane i Vaše redovne terapije koju koristite.

 

Autor teksta: Dr Tatjana Mićić

Dr Tatjana Mićić je specijalista opšte i sertifikovani lekar biorezonantne-kvantne nedicine. Osnovne studije medicine i specijalizaciju završila je na Medicinskom fakultetu u Nišu. Doktorske studije iz kardiologije upisala je na medicinskom fakultetu u Kragujevcu. U organizaciji međunarodnog udruženja za promociju i razvoj kvantne medicine Quanttes i Srpskog lekarskog društva, u Beogradu je završila edukaciju iz kvantne medicine. Takođe je i licencirani instruktor za prehospitalno zbrinjavanje povređenih osoba i Nacionalni instruktor iz urgentne medicine. U Beču je završila obuku za prehospitalnu primenu terapijske hipotermije.
Autor je i koautor više od 30 stručnih radova iz urgentne medicine, kardiologije, toksikologije, traumatologije i kvantne medicine koji su prezentovani na brojnim domaćim i međunarodnim stručnim i naučnim skupovima. Zaposlena je u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Niš, gde se u svakodnevnom radu susreće sa najrazličitijom patologijom i vitalno ugroženim pacijentima.
Zalaže se za sveobuhvatni pristup očuvanju zdravlja, tj. za objedinjavanje svih metoda lečenja koje mogu da doprinesu očuvanju zdravlja i izlečenju ili kontroli oboljenja. Smatra da uzroke bolesti treba tražiti u međusobno zavisnoj povezanosti čovekove fiziologije, genetike, načina života i ishrane, psiho-emocionalnog stanja i drugih spoljašnjih i untrašnjih faktora.
Veruje da iako tradicionalna i konvencionalna medicina često ne govore istim jezikom, lekar može i treba da usvoji više uglova posmatranja i da kroz individualni pristup izabere onu metodu lečenja, ili kombinaciju više njih, koje će u datim okolnostima najviše pomoći pacijentu. Smatra da treba lečiti osobu, a ne samo bolest. Kvantnu medicinu vidi kao medicinu budućnosti.

 

Poliklinika Longa Vita, koja se nalazi u mirnom delu centra grada regionalni je lider u biorezonantnoj medicini, dijagnostici i lečenju.

Ako ste u ovom tekstu prepoznali neke od simptoma ili problema koje imate – javite nam se na 0691122358 ili na office@longavita.rs  i zakažite pregled.

Sviđa vam se ovaj tekst?

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest

Ostavite komentar

Kontakt