Balansiranje unutrašnjeg sveta: Detoksikacija Bicom Aparatom

U poliklinici Longa Vita, detoksikacija postaje iskustvo koje obnavlja vašu energiju i vraća vam mladalački sjaj. 


Bicom aparat, sa svojom najsavremenijom tehnologijom, delikatno balansira organizam, oslobađajući ga od štetnih supstanci i negativnih zračenja koje se godinama nakupljaju.
Ovaj proces ne samo da čisti vaše telo, već obnavlja i vitalne funkcije jačajući imunološki sistem.

Prostorije naše poliklinike su opremljene tako da se u njima osećate udobno i prijatno kako bi se potpuno opustili tokom tretmana.
Detoksikacija u ovom slučaju nije neugodno iskustvo već prilika za obnovu duha i tela.

Zamislite sebe kako ste puni lepe energije, sa osveženim umom i sjajnim izgledom, jer to je ono što možete očekivati nakon detoksikacije putem Bicom aparata.

 

Bicom aparat je uređaj koji se koristi u biorezonantnoj terapiji radi balansiranja i detoksikacije organizma. Ovaj uređaj radi na principu biorezonance, tehnike koja se temelji na ideji da svaka supstanca, ćelija ili organ u telu emituje specifične elektromagnetne talase.

Kada se normalno funkcionisanje tela naruši, kao što je slučaj sa prisustvom toksina ili drugih nepravilnosti, ti elektromagnetni talasi takođe mogu biti poremećeni.

Uređaj koristi elektrode koje se postavljaju na određene tačke na telu pacijenta, iste omogućavaju aparatu da detektuje elektromagnetne signale. Nakon detekcije signala, Bicom

aparat analizira informacije kako bi identifikovao nepravilnosti, toksine ili druge probleme u organizmu. To se radi pomoću softverskog programa koji omogućava uređaju da prepozna

specifične frekvencije koje ukazuju na prisustvo problema.

Po identifikaciji problema, Bicom aparat generiše obrnute elektromagnetne talase, odnosno frekvencije koje se šalju nazad u telo putem elektroda. Ovi obrnuti signali su dizajnirani da pomognu telu da povrati svoju prirodnu ravnotežu i funkciju.


Jedna od glavnih svrha Bicom aparata je pomoći organizmu da se oslobodi toksina.
Obrnuti
elektromagnetni talasi mogu aktivirati procese detoksikacije u telu, pomažući jetri, bubrezima i drugim organima da uklone štetne supstance.

U Poliklinici Longa Vita, detoksikacija nije samo proces, to je putovanje koje vas vraća sebi, ostavljajući vas osveženim, ojačanim i spremnim da živite punim plućima.

 

Autor teksta
Milan Petrović
Sertifikovani terapeut kvantne medicine

Sviđa vam se ovaj tekst?

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest

Ostavite komentar

Kontakt